Invigningsdags för uppdaterade Hemköp Billdal

Butikschef Axel Karila på Hemköp Billdal | Foto Pressbild
Hemköp Kungsbacka Billdal har genomgått en omfattande renovering där flera avdelningar har fått en rejäl uppfräschning. Butikschefen Axel Karila tog emot kunderna till invigningen igår och visade upp resultatet av det långa och slitiga arbetet.

Butikschef Axel Karila på Hemköp Billdal har under de senaste månaderna lett renoveringen av butiken, där stora förändringar har skett i stort sett över hela butikslokalen. Med ny kolonialinredning, moderna kylar och frysar samt en helt ny färskvaruavdelning kommer kunderna att mötas av en förnyad och uppgraderad butiksupplevelse. Den utökade säljytan, från 2500 till 2700 kvadratmeter, har skapat en luftigare och mer rymlig känsla i butiken, vilket förhöjer kundupplevelsen.

En av de mest framträdande förbättringarna är den nya och utökade färskvaruavdelningen, där butiken satsar på ett breddat sortiment för färdigmat och måltidslösningar. Axel berättar att de även kommer att erbjuda egna matlådor och på sikt införa en egenlagad varmmatsbuffé. Butiken kommer även att lyfta fram lokalproducerat kött i sin delikatessdisk för att erbjuda kunderna högkvalitativa och närproducerade alternativ.

Den officiella smyginvigningen ägde rum på torsdag den 7 mars med kaffe och tårta till kunderna. Under vecka 12 kommer butiken att fira sin uppdatering med speciella invigningserbjudanden och smakprover för att ge kunderna en extra festlig och lockande butiksupplevelse.

Axel betonar att den nya butiken är toppmodern och fokuserar på att erbjuda kunderna en förstklassig upplevelse med särskilt fokus på färskvaror och högkvalitativa produkter.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil