JCE och Storåkers investerar i barnmat

Foto MostPhotos
Investmentbolaget JCE och investeraren Nicklas Storåkers blir delägare i barnmatsföretaget Alex & Phil som vill expandera i Europa.

Investmentbolaget JCE och investeraren Nicklas Storåkers blir delägare i barnmatsföretaget Alex&Phil. 
Bolaget har på bara några år etablerat sig och skalar nu upp för att kunna bredda sitt sortiment och erbjuda fler sina produkter.
Målet är att 2027 ha expanderat till de största europeiska länderna och ha nått en omsättning på minst 200 miljoner kr.

– Alex & Phil har bevisat att det går att slå sig in i ett konservativt och prispressat segment dominerat av multinationella bolag. De har gjort det med produkter som bidrar positivt till såväl barns kostintag som hållbarhet i stort. Som långsiktiga investerare ser vi fram emot att bidra till att skala bolaget och är glada att vara delaktiga i ännu en investering inom foodtech och på hållbarhetsområdet, säger Sofia Karlsson, investeringschef hos JCE.

– Alex & Phil har tydliga fördelar i en både nyttigare och mer hållbar produkt än konkurrenterna. Jenny och Robert har också visat att det går att växa med lönsamhet, säger investeraren Nicklas Storåkers.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Norska Posten testar paketrobot

Nu testar norska Posten självkörande robotar som hämtar varor och även levererar dem. Första delen i projektet är ett test i fyra veckor.

”Julhandeln blir oerhört viktig”

Det är fortsatt dyster framtidstro hos svenska handlare och Svensk handel ser nu julhandeln som ”oerhört viktig” för utvecklingen framöver.

Lidingö centrum skapar yta för fler

Det blir stora förändringar i Lidingö centrum under början av nästa år och ambitionen är att skapa större ytor totalt och ge plats åt fler.

”Det finns ingen gratis frakt”

”Det finns ingen gratis frakt”, skriver LO-förbundet Transport och uppmanar alla att välja alternativ som är bra för individ och miljö.

Vi handlar mer under Black Week

Klarna konstaterar, efter de första dagarna av Black Week, att man kan se en försäljningsökning på ungefär 4 procent jämfört med förra året.

Nyinvigning hos Coop i Norrköping

Coop öppnar nu Norrköpings första Stora Coop. Det handlar om Coop risängen som nu är nyinvigd som stormarknad, med stora ambitioner.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil