JCE och Storåkers investerar i barnmat

Foto MostPhotos
Investmentbolaget JCE och investeraren Nicklas Storåkers blir delägare i barnmatsföretaget Alex & Phil som vill expandera i Europa.

Investmentbolaget JCE och investeraren Nicklas Storåkers blir delägare i barnmatsföretaget Alex&Phil. 
Bolaget har på bara några år etablerat sig och skalar nu upp för att kunna bredda sitt sortiment och erbjuda fler sina produkter.
Målet är att 2027 ha expanderat till de största europeiska länderna och ha nått en omsättning på minst 200 miljoner kr.

– Alex & Phil har bevisat att det går att slå sig in i ett konservativt och prispressat segment dominerat av multinationella bolag. De har gjort det med produkter som bidrar positivt till såväl barns kostintag som hållbarhet i stort. Som långsiktiga investerare ser vi fram emot att bidra till att skala bolaget och är glada att vara delaktiga i ännu en investering inom foodtech och på hållbarhetsområdet, säger Sofia Karlsson, investeringschef hos JCE.

– Alex & Phil har tydliga fördelar i en både nyttigare och mer hållbar produkt än konkurrenterna. Jenny och Robert har också visat att det går att växa med lönsamhet, säger investeraren Nicklas Storåkers.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil