Veg of Lunds dryck nu listad hos Ica

Veg of Lunds dryck nu listad hos Ica
Foto: Veg of Lund
Ica centralt listar nu Veg of Lunds växtbaserade potatisdryck Dug som därmed kan finnas i Ica-butikers hyllor från slutet av september.

Ica centralt listar nu Veg of Lunds växtbaserade potatisdryck Dug som därmed kan finnas i Ica-butikers hyllor från slutet av september.

Veg of Lund meddelar i en pressrelease att Ica nu centralt kommer att lista företagets växtbaserade potatisdryck Dug.
Därmed har Icas alla handlare möjlighet att beställa drycken till sin butik.

– Det är glädjande att vi ser intresse från såväl Ica som andra stora svenska livsmedelskedjor och vi avser att förstärka vår organisation för att kunna ta en ledande position bland största produkterna inom växtbaserade drycker, säger Cecilia Lindwall som är vd för Veg of Lund. 
– Det ligger ett gediget arbete bakom lanseringen och jag är mycket glad över att snart kunna erbjuda Dug original och Dug barista till alla Icas kunder, tillägger Lindwall.

– Försäljningen i de butiker som tog in Dug i maj visar att kunderna återkommer och det ger oss goda förhoppningar om att Dug fortsättningsvis får en plats i konsumenternas medvetande och på deras matbord. Från och med nästa vecka kan alla Ica-butiker beställa Dug genom den centrala inköpsfunktionen, säger Veg of Lunds försäljningschef John Seaton.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Änglamark pasta byter till papp

Änglamark pasta byter till papp. Alla förpackningar byts ut och besparingen blir enligt Coop 300 ton plast per år.

20 år sedan Lidl öppnade i Sverige

25 september var det exakt 20 år sedan Lidl öppnade sina första butiker i Sverige. Idag har kedjan 205 butiker från Trelleborg till Boden.

Inredningsföretag köper studio

Butiksinredningsföretaget Nitton93 köper Studio Johansson Bergvall som under lång tid arbetat med utveckling av bland annat Icanders för Ica Sverige.

Kronprinsparet på besök hos Fazer

Livsmedelsinnovationer och hållbarhet stod i centrum när kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Fazer i Vanda förra veckan.

Circle K tar nytt steg kring hållbarhet

För att minska antalet engångsartiklar gör Circle K ett nytt test ihop med Panter och Tingstad. Det handlar om ett cirkulärt system för takeaway-mat.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil