Lidl har öppnat sin andra i Sundsvall

Lidl har öppnat sin andra i Sundsvall
Pär Järlebrant, Robin Nilsson och Isa Larsson klipper bandet gemensamt. Foto: Pressbild Lidl
Lidl fortsätter sin svenska expansion, om än i lugnare takt nu, och öppnade under torsdagen sin andra butik i Sundsvall, mer konkret i Bydalen.

Lidl fortsätter sin svenska expansion, om än i lugnare takt nu, och öppnade under torsdagen sin andra butik i Sundsvall, mer konkret i Bydalen.

Torsdag öppnade Lidl sin andra butik i Sundsvall. Klockan 8:00 slogs dörrarna upp till den nya butiken i Bydalen med närhet till såväl boende som bra kommunikationer.
Vid öppningen närvarade Bodil Hansson, kommunstyrelsens ordförande i Sundsvall samt Johan Augustsson, Sverigechef för Lidl.

– Vi är otroligt glada över att få öppna ytterligare en butik i Sundsvall och bidra till att ge sundsvallsborna alternativ till högpriskedjorna, säger Johan Eriksson, regiondirektör hos Lidl.

Den nya butiken i Bydalen, Sundsvall, är 2 500 kvadratmeter, varav 1 350 är försäljningsyta. Butiksbyggnaden är certifierad av Sweden Green Building Council med märkningen ”Miljöbyggnad Silver”.
– Vi behöver fortsätta växa och etablera oss på fler platser för vi vill att fler svenska hushåll ska ha tillgång till mat av högsta kvalitet till bästa pris. Att Lidl Sverige under de senaste åren vuxit snabbare än våra konkurrenter är ett bevis på att vi varit framgångsrika, säger Johan Augustsson, Sverigechef Lidl.

Under de senaste åren har Lidl öppnat flera nya butiker men under innevarande år har företaget fokuserat på att rusta upp befintliga butiker. 77 av de befintliga butikerna anpassas till Lidls nya butikskoncept under verksamhetsåret 2021/2022.
Den nya butiken i Sundsvall, Bydalen är Lidls första nyöppning under 2021.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil