Lidl har öppnat sin andra i Sundsvall

Lidl har öppnat sin andra i Sundsvall
Pär Järlebrant, Robin Nilsson och Isa Larsson klipper bandet gemensamt. Foto: Pressbild Lidl
Lidl fortsätter sin svenska expansion, om än i lugnare takt nu, och öppnade under torsdagen sin andra butik i Sundsvall, mer konkret i Bydalen.

Lidl fortsätter sin svenska expansion, om än i lugnare takt nu, och öppnade under torsdagen sin andra butik i Sundsvall, mer konkret i Bydalen.

Torsdag öppnade Lidl sin andra butik i Sundsvall. Klockan 8:00 slogs dörrarna upp till den nya butiken i Bydalen med närhet till såväl boende som bra kommunikationer.
Vid öppningen närvarade Bodil Hansson, kommunstyrelsens ordförande i Sundsvall samt Johan Augustsson, Sverigechef för Lidl.

– Vi är otroligt glada över att få öppna ytterligare en butik i Sundsvall och bidra till att ge sundsvallsborna alternativ till högpriskedjorna, säger Johan Eriksson, regiondirektör hos Lidl.

Den nya butiken i Bydalen, Sundsvall, är 2 500 kvadratmeter, varav 1 350 är försäljningsyta. Butiksbyggnaden är certifierad av Sweden Green Building Council med märkningen ”Miljöbyggnad Silver”.
– Vi behöver fortsätta växa och etablera oss på fler platser för vi vill att fler svenska hushåll ska ha tillgång till mat av högsta kvalitet till bästa pris. Att Lidl Sverige under de senaste åren vuxit snabbare än våra konkurrenter är ett bevis på att vi varit framgångsrika, säger Johan Augustsson, Sverigechef Lidl.

Under de senaste åren har Lidl öppnat flera nya butiker men under innevarande år har företaget fokuserat på att rusta upp befintliga butiker. 77 av de befintliga butikerna anpassas till Lidls nya butikskoncept under verksamhetsåret 2021/2022.
Den nya butiken i Sundsvall, Bydalen är Lidls första nyöppning under 2021.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Coops medlemmar stöttar bigårdar

Här kan man snacka om ett rejält bi-drag. Coops medlemmar skänker 1,3 miljoner bin till demonstrationsbigårdar i ett nytt samarbete.

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil