Kale Foods har anställt ny vd

Conny Swahn, ny vd på Kale Foods | Foto Pressbild
Kale Foods anställer ny vd med sikte på fortsatt expansion. Conny Swahn, med lång erfarenhet av dagligvarubranschen, har fått jobbet.

Kale Foods AB har anställt Conny Swahn, som kommer att börja jobbet som vd i november.
Kale Foods ingår i Kale Uniteds företagsgrupp och är exklusiv distributör i Sverige av flera ledande växtbaserade varumärken.

Kale Foods befinner sig i en expansiv fas och har nyligen inkluderat bl.a. varumärkena Lily & Hanna’s samt Juicy Marbles i sitt erbjudande till livsmedelsmarknaden.

Conny Swahn har en lång karriär inom dagligvarubranschen med flera ledande positioner.
Conny kommer närmast från en tjänst som affärsområdeschef för Gooh! inom Lantmännen Cerealia med hög tillväxt och stärkt marknadsposition som resultat.

– Kale Foods är ett spännande företag som ligger i framkant med att erbjuda framtidens mat. Jag har en mycket stor passion i hållbarhet och att driva och utveckla affärer och ser fram emot att fortsätta utveckla den fantastiska verksamhet som Kale Foods har, säger Conny Swahn.

Som ett led i den fortsatta utvecklingen av Kale Uniteds företagsgrupp har Magnus Johansson klivit upp som styrelseordförande i Kale United AB.
Magnus Johansson, tidigare vd för Coop, ingår i Kale Uniteds styrelse sedan 2022.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil