Kale Foods har anställt ny vd

Conny Swahn, ny vd på Kale Foods | Foto Pressbild
Kale Foods anställer ny vd med sikte på fortsatt expansion. Conny Swahn, med lång erfarenhet av dagligvarubranschen, har fått jobbet.

Kale Foods AB har anställt Conny Swahn, som kommer att börja jobbet som vd i november.
Kale Foods ingår i Kale Uniteds företagsgrupp och är exklusiv distributör i Sverige av flera ledande växtbaserade varumärken.

Kale Foods befinner sig i en expansiv fas och har nyligen inkluderat bl.a. varumärkena Lily & Hanna’s samt Juicy Marbles i sitt erbjudande till livsmedelsmarknaden.

Conny Swahn har en lång karriär inom dagligvarubranschen med flera ledande positioner.
Conny kommer närmast från en tjänst som affärsområdeschef för Gooh! inom Lantmännen Cerealia med hög tillväxt och stärkt marknadsposition som resultat.

– Kale Foods är ett spännande företag som ligger i framkant med att erbjuda framtidens mat. Jag har en mycket stor passion i hållbarhet och att driva och utveckla affärer och ser fram emot att fortsätta utveckla den fantastiska verksamhet som Kale Foods har, säger Conny Swahn.

Som ett led i den fortsatta utvecklingen av Kale Uniteds företagsgrupp har Magnus Johansson klivit upp som styrelseordförande i Kale United AB.
Magnus Johansson, tidigare vd för Coop, ingår i Kale Uniteds styrelse sedan 2022.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil