Klart med livsmedels- butik i Sturegallerian

Arkivbild | MostPhotos
Nu har Sturegallerian gjort klart med en, än så länge hemlig, dagligvarubutik som ska ta plats i gallerian och öppna där någon gång 2026.

Det har länge funnits planer om att få in dagligvaror i Sturegallerian och nu blir det så, närmare bestämt på nedre gatuplan.

Butiken blir en del av det nya våningsplanet som totalt blir 21 000 kvadratmeter.

”Där siktar vi på att leverera det Stockholm City saknar. En riktigt bra dagligvarubutik på upp emot 3 000 kvadratmeter”, citerar Fastighetsnytt Magnus Lundgren som är vd för Tam Retail AB, bolaget som ansvarar för detaljhandel i Sturekvarteret.

Nu är ett avtal skrivit och butiken ska öppna 2026. Vilka som knutit avtalet med Sturegallerian är dock fortfarande oklart.

– Vi är mycket glada över att nu skrivit avtal för nya Sturehallen med en av Sveriges främsta handlare. Det var ett tufft val men vi känner oss säkra på att vi valt den person som både kommer att driva den bästa butiken och tillföra mest till Sturekvarteret, säger projektledaren Andreas Philipson.

Däremot är namnet klart. Den nya butiken ska, inte helt oväntat, heta Sturehallen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil