Ica och Hjärtat till Charlottenberg

Charlottenbergs handelspark får ytterligare två butiker. | Foto: Michael Erhardsson
Charlottenbergs handelspark får ytterligare två butiker när Ica nästa år öppnar en Ica Supermarket med tillhörande Apotek Hjärtat, anpassat för Norge.

Gränshandeln har gått i stå i coronatider men kommer att få fart igen.
Det är utgångspunkten när Charlottenbergs handelspark vid värmländska gränsen mot Norge nu kan presentera två nya butiker i en helt ny byggnad.

Det är Ica som öppnar i dubbel upplaga i en 3 600 kvadratmeter stor byggnad som ska stå klar våren 2021. Då ska både en Ica Supermarket och ett Apotek Hjärtat rymmas i den nya byggnaden, apoteket med ett sortiment anpassat till de norska kunderna.

– Vi är mycket glada att Ica och Apoteket Hjärtat har valt att investera i Charlottenbergs handelspark. För oss som utvecklar handelsparken är detta ett viktigt steg mot målet om en helt färdigställd 20 000 kvadratmeter stor kommersiell handelspark i slutet av 2021, säger Alexander Jørgensen, vd hos fastighetsägaren Concilia Retail Property AS till nwt.se.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil