Kompanjonen för sommarens drinkar

Foto Pressbild
Förbered dig på en sommar fylld av uppfriskande och läckra drinkar med Skny Btch Soda Water. Detta nya sodavatten finns i två härliga smaker: Natural och Lemon/Lime. Med sin bubbliga textur och den perfekta balansen mellan sötma och sälta blir Skny Btch Soda Water den ultimata ingrediensen för att skapa sommarens mest eftertraktade drinkar.

Nina Saving, grundare av Savings Mat & Dryck, förklarar:
”När vi utvecklade Skny Btch Soda Water ville vi skapa ett sodavatten som lyfter de klassiska drinkarna till en ny nivå. Med Skny Btch snygga glasflaskor med bling bling-etikett lyfter du också stämningen på festen eller middagen.”

För dem som vill göra en kalorisnål drink är Skny Btch Soda Water perfekt. Ta ett highball-glas, fyll det med is och vodka, och toppa med Skny Btch Soda Water och en limeskiva för att njuta av en klassisk Skinny Bitch, även känd som Vodka Soda.

Egenskaper och fördelar med Skny Btch Soda Water:
Bubblighet: Ger en uppfriskande och livlig textur till dina drinkar.
Kalorifattigt: Innehåller inget socker eller kalorier, vilket gör det till ett hälsosamt val.
Neutral smak: Komplementerar olika smaker utan att dominera.
Förhöjer citrusnoter: Smaksatt sodavatten, som lemon/lime, tillför en subtil friskhet.
Balans: Hjälper till att balansera och späda ut starkare smaker i cocktails.
Användningstips:

För drinkar: Perfekt för klassiska cocktails som Skinny Bitch, Aperol Spritz, Gin Fizz och Mojito.
Som alkoholfritt alternativ: Lemon/Lime-varianten fungerar utmärkt som ett lättare, alkoholfria alternativ till måltiden.
Sodavatten är ett kraftigt kolsyrat vatten med tillsats av salt, vilket ger en bubblig textur och friskhet som balanserar smakerna i olika cocktails. Med Skny Btch Soda Water kan du enkelt och snabbt förbereda smakfulla och eleganta drycker som garanterat kommer att imponera på dina gäster och förgylla varje sommartillställning.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil