Korvfestivalen närmar sig

Foto Pressbild
10-12 mars arrangeras den åttonde upplagan av Korvfestivalen på vackra Münchenbryggeriet i Stockholm med rekordmånga utställare.

Helgen 10-12 mars arrangeras den åttonde upplagan av Korvfestivalen i Stockholm.
På Münchenbryggeriet finns rekordmånga utställare på plats som bjuder in till tre dagar fyllda av smakprover, inspiration och möten med korv, passande tillbehör och dryck i fokus. 

Under korvfestivalen i Stockholm i mars deltar fler utställare än någonsin tidigare. Bland de nya utställare som anmält sitt deltagande till festivalen märks bland annat Scan, Jojjens, Ello i Lammhult, Gustatus, Lithells, Sandströms Kött och Lönneberga.

De nya utställare som tillkommit kompletterar Korvfestivalen på ett mycket bra sätt och ökar bredden och utbudet av korv i alla dess former ytterligare. 
– Personligen tycker jag att det är extra kul att det kommer vara ett stort utbud av färskkorv och att vi återigen har syrliga isterband på festivalen, det vattnas redan i munnen, säger Fredrik Rumenius som arbetar med marknad och PR för Korvfestivalen.

Utöver utställarnas fantastiska utbud kan besökarna av Korvfestivalen även ta del av ett gediget scenprogram. 
Under ledning av korvälskaren Jan Scherman kan man bland annat lyssna till intervjuer om svenskarnas korvvanor, de senaste korvtrenderna och lära sig mer om styckning. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Coop lanserar nytt matkassekoncept

Coop lanserar en ny matkasse där man kan köpa veckans middagar och komplettera med varor ur hela butikens sortiment, utan bindningstider.

Mera glutenfritt på export

Fria bröd, som sedan tidigare exporterar glutenfria kanelbullar, breddar nu sortimentet med en glutenfri vaniljbulle.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil