KRAV rekryterar pressansvarig

KRAV har rekryterat Carina Johansson som pressansvarig kommunikatör, med särskilt fokus på pressarbete och opinionsbildning. Hon kommer närmast från forskningsinstitutet RISE.

På RISE (Research Institutes of Sweden) arbetade Carina Johansson med kommunikations- och pressfrågor. Hon har också lång erfarenhet av journalistiskt arbete, bland annat på Svenska Dagbladet, Nerikes Allehanda och Upsala Nya Tidning, och har undervisat i journalistik på Uppsala universitet.

– Det är så roligt att jobba på KRAV, som står för den mest kända och pålitliga märkningen av ekologiska och hållbara livsmedel i Sverige, säger Carina Johansson.

Hennes främsta arbetsuppgifter blir opinionsbildning och att driva och utveckla pressarbetet på KRAV, bland annat genom debattartiklar och pressmeddelanden.

– Carina Johansson har gedigen erfarenhet av journalistik och pressfrågor och en vass penna. Hon är duktig på att snabbt sätta sig in i ett ämne, för att sedan kunna presentera det på ett engagerande och lättläst sätt. Hon kommer vara en stor tillgång för KRAV och våra kunder i arbetet med att driva utvecklingen av hållbara livsmedel, säger Nina Halling, kommunikationschef på KRAV.

Carina Johansson tycker det känns extra roligt att ha kommit till en arbetsplats med värderingar som hon delar.

– Jag brinner för hållbarhetsfrågor och det är en förmån att få arbeta med något som man är intresserad av och som känns viktigt, säger Carina Johansson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Hammars julmust vann litet jultest

När Aftonbladet lät elva personer göra ett blindtest av julmust fick Hammars bryggeris julmust med kardemummasmak störst bifall.

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

Rättelse: Skapar en ny enhet

Tolv av Lekias 170 handlarägda butiker i Sverige och Norge genomför en koncernbildning inom Lekia. Den nya koncernens namn är Lekledaren.

Jättesatsning av Löfbergs i Karlstad

Familjen Löfberg, som äger kafferosteriet med samma namn, gör nu en jättesatsning i Karlstad med, bland annat, ett nytt stort kafferosteri.

Ny formel ska hjälpa med klappar

En ny formel ska hjälpa oss att köpa rätt julklappar, något som enligt en undersökning oroar väldigt många svenskar.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil