KRAV rekryterar pressansvarig

KRAV har rekryterat Carina Johansson som pressansvarig kommunikatör, med särskilt fokus på pressarbete och opinionsbildning. Hon kommer närmast från forskningsinstitutet RISE.

På RISE (Research Institutes of Sweden) arbetade Carina Johansson med kommunikations- och pressfrågor. Hon har också lång erfarenhet av journalistiskt arbete, bland annat på Svenska Dagbladet, Nerikes Allehanda och Upsala Nya Tidning, och har undervisat i journalistik på Uppsala universitet.

– Det är så roligt att jobba på KRAV, som står för den mest kända och pålitliga märkningen av ekologiska och hållbara livsmedel i Sverige, säger Carina Johansson.

Hennes främsta arbetsuppgifter blir opinionsbildning och att driva och utveckla pressarbetet på KRAV, bland annat genom debattartiklar och pressmeddelanden.

– Carina Johansson har gedigen erfarenhet av journalistik och pressfrågor och en vass penna. Hon är duktig på att snabbt sätta sig in i ett ämne, för att sedan kunna presentera det på ett engagerande och lättläst sätt. Hon kommer vara en stor tillgång för KRAV och våra kunder i arbetet med att driva utvecklingen av hållbara livsmedel, säger Nina Halling, kommunikationschef på KRAV.

Carina Johansson tycker det känns extra roligt att ha kommit till en arbetsplats med värderingar som hon delar.

– Jag brinner för hållbarhetsfrågor och det är en förmån att få arbeta med något som man är intresserad av och som känns viktigt, säger Carina Johansson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

En riktigt het aktie

Mitt i debatten och kritiken kring de snabbt stigande matpriserna tar Axfood plats bland Swedbanks favoritaktier. En bra investering, menar banken.

”Proteinskiftet har stannat av”

Proteinskiftet har stannat av, vego backar och växtbaserat ifrågasätts på sina håll med ny styrka. På ”Next Veg” hos Orkla Foods letade man orsaker.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil