Kronfågel byter vd – tillfällig lösning nu

Kronfågel byter vd – tillfällig lösning nu
Mats Hedlund. Foto: Scandi Standard
Kronfågel byter vd. Mats Hedlund lämnar bolaget och ersätts av Fredrik Strømmen, vd för det norska systerbolaget, som en tillfällig lösning.

Kronfågel byter vd. Mats Hedlund lämnar bolaget och ersätts av Fredrik Strømmen, vd för det norska systerbolaget, som en tillfällig lösning.

Kronfågels vd Mats Hedlund lämnar bolaget. Han ersätts av norrmannen Fredrik Strømmen som kommer att leda Kronfågel parallellt med sitt uppdrag som vd för Kronfågels norska systerbolag Den Stolte Hane.

Rekryteringen av en permanent ersättare är igångsatt och allt detta meddelar Kronfågel i en pressrelease.
Kronfågels nuvarande vd Mats Hedlund lämnar bolaget med omedelbar verkan. Mats Hedlund tillträdde sin tjänst 2019.

Otto Drakenberg, ordförande för Kronfågel samt tillförordnad koncernchef på bolagets ägare Scandi Standard kommenterar förändringen så här:
– Det har varit ett utmanande år för Kronfågel på många sätt och Mats och teamet på Kronfågel har gjort starka insatser för att vända trenden och få bolaget på rätt köl igen.

– Nu går vi in i en ny fas där min bedömning är att vi behöver ett nytt ledarskap för att ta nästa steg. Jag vill passa på att tacka Mats för hans hårda arbete och stora lojalitet med bolaget under en mycket krävande period, tillägger Drakenberg.

Fredrik Strømmen tillträder som tillförordnad vd den 17 januari.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil