Lanserar julbord ihop med Sofia Henriksson

Lanserar julbord ihop med Sofia Henriksson
En glad Sofia Henriksson inför samarbetet med Eatery kring julbord. Foto: Pressbild

Eatery lanserar julbord signerat mästerkocken Sofia Henriksson. Det handlar om ett julbord med italienska försmaker, rapporterar kedjan.

Matkonceptkedjan Eatery lanserar inför julen 2021 ett julbord komponerat av matinspiratören, kocken och vinnaren av Sveriges mästerkock, Sofia Henriksson.
Sofia har skapat ett julbord med italienska försmaker som både infriar förväntningar och överraskar, skriver man i en pressrelease.

Sofia Henriksson har skapat ett julbord på Eatery, med de svenska klassikerna men med en italiensk touch. Det blir allt ifrån tomat- och saffranssill till kallrökt laxcarpaccio och lasagne med grönkål och tryffelrisotto, enligt företagets sammanfattning.

– Det känns superroligt att få göra min tolkning av julbordet. Inspirationen till julbordet har jag hämtat ifrån Italiens karakteristiska smaker kommer till stor del influera mina rätter. Självklart kommer jag också ta allt det vi älskar mest från den svenska matscenen och tvista till så att det också passar på mitt julbord, säger Sofia Henriksson.

Dela denna nyhet

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

NYHETER VARJE VARDAG?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Stora brister inom handelns arbetsmiljö

Stora brister inom handelns arbetsmiljö

Bara var tredje butik låter anställda rotera mellan arbetsuppgifter och drygt hälften av dem bryter mot regler om kassaarbete max två timmar i sträck.

Lagar skollunch inom planetens gränser

Lagar skollunch inom planetens gränser

I samarbete med Orklas matkreatörer har skolor i 36 kommuner som mål att under en hel vecka laga skolluncher som håller sig inom planetens gränser.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.