Lanserar ny revolutionerande app

Jame.... nej, Ulf Mazur | Foto Pressbild
Matpriskollens nya app tar ett stort steg mot att förändra dagligvaruhandeln genom att erbjuda användare möjligheten att jämföra priser direkt i mobilen.

Matpriskollens nya app, som möjliggör prisjämförelser direkt i mobilen, har sitt ursprung i en enkel men betydelsefull händelse för nio år sedan. Efter en diskussion med handlare i Malmö om samarbete väcktes idén till liv av en Ica Kvantum-handlare som visualiserade möjligheten att skanna en produkt och se dess pris i olika butiker.

Revolutionerande lansering
Ulf Mazur, vd och grundare på Matpriskollen, uttrycker sin entusiasm över den efterlängtade lanseringen: ”Den här appen kommer att revolutionera dagligvaruhandeln och bli en hygienfaktor i branschen.” Han betonar vikten av att erbjuda användare realtidsdata för att snabbt anpassa sig till förändringar i prisstrukturer och kundpreferenser.

Riktad till branschens medarbetare
Matpriskollens app riktar sig främst till branschens medarbetare, inklusive köpare, säljare och avdelningsansvariga. Ulf Mazur förklarar: ”På butikssidan tror jag att den blir mest intressant för handlare och avdelningsansvariga och på leverantörsidan blir den intressant för säljare, merhandisers, key account managers med flera.”

Förbättrad prismedvetenhet
”Att ligga fel i pris i dagens läge är en affärsrisk som kan förknippas med stora osynliga kostnader,” påpekar Ulf Mazur. Genom att erbjuda användare insikter i prisnivåer och artiklar, minskar Matpriskollens app risken för affärsförluster och ökar konkurrenskraften på marknaden.

Utmaningar och möjligheter
Ulf Mazur förklarar att trots de utmaningar som dagligvaruhandeln innebär, är Matpriskollen fast beslutna att erbjuda en omfattande överblick över marknaden. Han betonar: ”Vi försöker ta med så många artiklar som möjligt och inkluderar även unika kombinerade artiklar för att ge användare en så korrekt bild som möjligt av prisnivåerna.”

Framtida utveckling och förbättringar
Matpriskollens målsättning är att kontinuerligt förbättra och utveckla appen för att möta användarnas behov och förväntningar. Ulf Mazur avslutar med hopp om att appen ska mötas med entusiasm från branschens aktörer: ”Jag hoppas att ICA-handlarna i Malmö blir glada nu och provar att köpa en prenumeration på appen.”

Introduktionsfilm för appen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil