Öppnar i nya lokaler i Visby

Jan-Erik Pettersson, butikschef när Axfood snabbgross öppnar nytt i Visby idag. | Foto: Axfood
I dag, tisdag den 12 maj, öppnar restauranggrossisten Axfood Snabbgross i nya större lokaler på Skarphäll i Visby och vill även öppna för konsumenter.

Restaurangtätheten på Gotland är hög, och med en ny och större lokal kan nu Axfood Snabbgross tillgodose marknaden med ett bredare sortiment och utökat sortiment från de lokala leverantörerna på Gotland, anpassat för restaurang, fast food och café.  

Idag, tisdag 12 maj, öppnar man alltså de nya lokalerna på Skarphäll.
– Det känns riktigt kul att vi äntligen slår upp portarna till vår nya och förbättrade butik. I en tid av osäkerhet och ovisshet känns det bra att Axfood anabbgross fullföljer den här satsningen, så att vi kommer att kunna erbjuda de gotländska krögarna och företagarna ett självklart val för inköp av sina råvaror, säger Jan-Erik Pettersson, butikschef i Visby.

Axfood Ssabbgross har i samband med Coronapandemin också ansökt om tillstånd hos Gotlands kommun för att tillfälligt och över sommaren öppna butiken för konsumenthandel. Detta sedan Boverket nyligen meddelat att man ser positivt på att kommuner ska kunna göra, då det ökar tillgängligheten och minskar risken för trängsel i andra butiker.

Ett flertal kommuner runtom i landet har redan godkänt det, och i sju kommuner i landet har Axfood snabbgross redan kunnat öppna för konsumenter.
Den nya butiken i Visby har beredskap att öppna för konsumenter bara på några få dagar från att tillstånd ges.

Fakta Axfood snabbgross Visby
Adress: Hyvelgatan 7
Butiksyta: 2 200 kvm
Antal medarbetare: 9
Butikschef: Jan-Erik Pettersson
Öppettider  
Måndag-fredag: 07.00-18.00
Lördagar: 08.00-14.00 (Fr.o.m. vecka 24 är butiken öppen 07.00-16.00 på lördagar) 
Söndagar: Stängt (Fr.o.m. vecka 24 är butiken öppen 08.00-14.00 på söndagar)  

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil