Lidl anställer ny rådgivare

Lidl Sverige tar in Kristina Alvendal som exekutiv rådgivare till Carl Balcer, fastighetsdirektör på Lidl Sverige. | Foto Pressbild
Lidl Sverige har engagerat Kristina Alvedal som får titeln exekutiv rådgivare till företagets fastighetsdirektör Carl Balcer.

Kristina Avendal är stadsbyggnadsexpert och driver ett eget bolag inom strategisk fastighetsutveckling. Hon har varit stadsbyggnads- och fastighetsborgarråd i Stockholm och sedan vd för Airport City Stockholm.

Kristina Alvendal utsågs 2017 till Årets samhällsbyggare och skriver just nu en expertrapport för regeringens produktivitetskommission.

– Kristina Alvendal har en stark förankring i fastighetssverige. Med hennes kompetens och nätverk kommer vi kunna ta ytterligare ett steg i vår ambition att erbjuda högsta kvalitet till branschens bästa pris till de svenska hushållen i hela Sverige, säger Lidls fastighetsdirektör Carl Balcer.

– Jag drivs av att påverka och göra Sverige bättre. I en tid där många upplever att pengarna räcker till mindre är det av stor vikt att öka konkurrensen inom livsmedelsbranschen för att på så sätt sänka matpriserna. Lidl har sedan bolaget gjorde entré på svenska marknaden för 20 år sedan bidragit till just detta. Jag ser fram emot att som rådgivare nu vara med och ta nästa steg, säger Kristina Alvendal själv.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil