Byggstart för Lidl i Mölnlycke

Lidl gräver vidare. Här gör man det vid sin byggstart i Mölnlycke. | Foto: Pressbild
Nu är bygget av den nya fastighet i Mölnlycke där Lidl ska öppna under våren 2022 igång. Lidl bygger i samarbete med Bo aktivt i Sverige AB.

Nu är bygget av den nya fastighet i Mölnlyckes där Lidl är en av parterna igång.
Fastigheten är ett samarbete mellan Lidl och Bo aktivt i Sverige AB och ska innehålla både bostäder och en Lidl-buik, vilken väntas öppna under våren 2022.

Lidls och Bo aktivt i Sveriges fastighet hamnar i centrala Mölnlycke, intill Hulebäcksgymnasiet och Wallenstamhallen.
Tillsammans bygger parterna ett nytt kvarter i kommunen.

– Vi har letat efter det rätta läget i Mölnlycke i flera år nu. När vi kom i kontakt med Bo aktivt och de berättade om sina planer att utveckla ett flerbostadshus med handel i bottenplanet, föll alla bitar på plats, berättar Lidl Sveriges fastighetschef Christoffer Wennergren.
– Detta i kombination med ett mycket gott samarbete med Härryda kommun gör att vi nu kan se fram emot Mölnlyckes första Lidl-butik, säger Wennergren.

Lidl förvärvar hela bottenplanet om totalt cirka 2 800 kvadratmeter inklusive en kundparkering med cirka 40 parkeringsplatser.
Bo aktivt ska utveckla våningsplan 2–4 till 87 moderna bostadsrättslägenheter för de som är 55+, där de boende även kommer att ha tillgång till gym, pool, bastu samt en inglasad atriumgård.

– Att Lidl väljer att etablera sin första butik i Mölnlycke och Bontop är vi mycket glada över, säger Ulf Spennare, vd för Bo aktivt i sverige AB.
Nu ser vi fram emot att tillsammans med Lidl bygga detta projekt.
Lidls nya butik väntas öppna någon gång under våren 2022.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil