Lykke i stort avtal med 7-Eleven-kedjan

Foto Pressbild
Lykke kaffegårdar ska leverera kaffe till alla 7-Eleven-butiker i Sverige, enligt ett nytt avtal som gäller de cirka 90 svenska butikerna.

Lykke kaffegårdar är ny leverantör till servicebutikskedjan 7-Eleven. Totalt kommer omkring 90 butiker ta emot kaffe från det nystartade Stockholmsbaserade bolaget. 

– Vi vill leda convenience-branschen genom en hållbar omställning. Lykkes höga hållbarhetsambitioner är i linje med våra och därför känns det fantastiskt att nu kunna erbjuda våra kunder på 7-Eleven stans bästa kopp som dessutom är producerad på ett schysst sätt, säger Lennart Schultz, marknads- och kommunikationschef på Reitan Convenience i Sverige, som äger 7-Eleven Sverige.Lykke kaffegårdar driver egna kaffefarmer ibland annat Brasilien och Uganda och marknadsför sig som en hållbar producent.

– Vi är superglada över samarbetet och att ha fått uppdraget att skapa ett gott, hållbart kaffe för 7-Eleven. Det är inte bara stort för oss, utan för hela kaffebranschen internationellt att Reitan Convenience i Sverige väljer att satsa på hållbart producerat handplockat kaffe från småskaliga kaffebönder i sina 7-Eleven-butiker, säger Johan Damgaard, vd för Lykke kaffegårdar.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil