Mat, dryck och nya trender hos Gastro Nord

Foto Pressbild
9-11 april 2024 är det dags för Gastro Nord på Stockholsmässan. Ledorden för 2024 års upplaga blir mat, dryck och nya trender.

Gastro Nord arrangeras på Stockholmsmässan den 9–11 april 2024. Mässan, som arrangeras vartannat år, kommer sedvanligt att arrangeras på Stockholmsmässan i april.

I år utlovas helt nya programpunkter, scenframträdanden och tävlingar. Mat, dryck och nya trender är ledorden för Gastronord 2024, i en pressrelease.

Mässan Gastronord har under sina snart 40 aktiva år, verkat för att sammankoppla aktörer inom hotell, restaurang och catering för att diskutera för branschen viktiga frågor, träffa utställare och ta del av intressanta seminarier.

I år ämnar Gastronord satsa ännu mer på nätverkande och branschmingel, utbyte av kunskap och på utveckling av branschen.

– Morgondagens matsverige är redan här, och på Gastronord samlas de senaste idéerna om framtidens mat och dryck, ny teknik och spännande smakprovningar. I år har vi utökat tävlingsmomenten på mässan med två för mässan nya tävlingar som vi är riktigt stolta över. Vi har också rannsakat oss själva för att kunna erbjuda den bästa branschmässan i Sverige, säger Monika Johannesen, projektledare Gastronord.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil