Matsmart har invigt nya e-handelslagret

Så såg det ut när Karl Andersson och Nina Mola klippte bandet hos Matsmart | Foto: Pressbild Matsmart
Nu har Matsmart invigt sitt nya e-handelslager i Örebro. Det är företagets största satsning hittills och ska leda till nya framgångar, hoppas man.

Under onsdagen slog Matsmart upp portarna till sitt nya e-handelslager i Örebro. 
– Det är en enorm milstolpe för oss att öppna Örebro. Att dessutom få göra det ihop med svenska mästaren i maträddning är riktigt stort, sade Matsmarts vd Karl Andersson.

Tidigare i år kunde Matsmart nämligen avslöja att boende i Örebro län köpte mest mat i Sverige per person från Matsmart år 2021. 
En av företagets kunder: Nina Mola handlade allra mest: 495 kg under 2021 – vilket motsvarar en nettobesparing av koldioxidutsläpp på cirka 550 kg. 

– Min familj tycker Matsmart är jättebra. Vi äter vegetariskt och jag äter också glutenfritt. Vi gillar det varierade sortimentet. Ofta hittar vi en hel del nötter och torkad frukt på sajten. Barnen tycker också det är kul när lådorna kommer, säger Nina Mola. 

Det nya lagret är Matsmarts största hittills.
Lagret, som är stort som tre fotbollsplaner drivs av solpaneler på taket och har 149 robotar som, tillsammans med Matsmarts ca 100 lageranställda, plockar och packar de ordrar som lämnar lagret varje dag.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil