Matspar.se lanserar Concept stores

Skärmdump matspar.se
Matspar.se lanserar Concept Stores, som möjliggör egen e-handel för varumärken inom dagligvaruhandeln och som man utvecklat ihop med Orkla.

Matspar.se som har som ambition att hjälpa konsumenter att hitta den billigaste matkassen på nätet lanserar nu Concept Store.
Konceptet innebär att varumärken kan skapa skräddarsydda e-handelssidor på Matspar.se där konsumenter kan köpa deras produkter och ta del av inspiration. 
Orkla Foods som har varit med och påverkat konceptet har testat det med stor framgång. 

Med Concept Store kan varumärken bygga egna e-handelssidor på Matspar.se där de lyfter fram produkter, visar recept och inspirerar. 
För varumärken är det ett sätt att få bättre kontroll över sin försäljning genom att driva trafiken från marknadsföring online till sin Concept Store på Matspar.se för köp. 

Undersökningar och data från Matspar.se visar att om en produkt en gång hamnar i kundvagnen ökar chansen för återköp dramatiskt. 
Dessutom får varumärkena tillgång till data som visualiserar konsumentens köpresa.

Läs mer om satsningen i nästa printmagasin, Butikstrender 9/2022

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil