Annons

Sveriges bästa magazine sedan 2002.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post

”Högst tio” Netto läggs ned

Coop har nu kommit nästan exakt halvvägs i arbetet med att ställa om Netto-butikerna till Coop-format. | Foto: Roland Magnusson
Med två nya besked är det klart att fem Netto-butiker läggs ned av Coop. Men fler än tio totalt ska det inte bli, är beskedet nu från Coop-ledningen.

Coop har nu kommit nästan exakt halvvägs i arbetet med att ställa om Netto-butikerna till Coop-format. I köpet av Netto i Sverige ingick 163 butiker och Coop har nu gjort Coop-butiker av 80 av dessa.

Nyligen kom beskedet att Coop lägger ned Netto-butiken i Tidaholm och att samma öde väntar Nettos butik i centrala Falköping vilken stängs 31 maj. I Falköping väljer Coop att istället fokusera på den andra butik Netto har i Falköping vilken blir kvar.

Därmed har fem Netto-butiker fått silkessnöret så här långt och beskedet från Coop är nu att högst tio Netto-butiker totalt kommer att läggas ned.
Vilka övriga butiker som stängs är inte officiellt men i exempelvis Karlskoga är det så att Netto-butiken ligger vägg i vägg med en lågprisbutik – Pekås – som Coop Värmland driver, varför rimligen endast en av dem blir kvar.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nytt.

Presenteras av

Annons

Video

VIDEO: Kreativa lösningar

En Sibylla-handlare laddar en drönare med snabbmat. Ett konditori tillverkar ”dassrullar”. I Corona-krisens spår flödar samtidigt kreativiteten.

powered by Typeform

Annons

Annons

Annons

Anmäl dig till branschens bästa

powered by Typeform

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.