Mera glutenfritt på export

Foto Pressbild
Fria bröd, som sedan tidigare exporterar glutenfria kanelbullar, breddar nu sortimentet med en glutenfri vaniljbulle.

Svenskt fika är ett välkänt begrepp, även i andra länder, och Fria bröd bakar och exporterar sedan många år glutenfria kanelbullar till Norge, Finland, Danmark och Tyskland.

Nu lanserar Fria bröd ett efterlängtat komplement till kanelbullen i form av en glutenfri vaniljbulle.
Vaniljbullen finns i den glutenfria frysen i välsorterade butiker, skriver man i en pressrelease.

– Glöm inte bort att fixa fika till den som är glutenintolerant – det gör att alla känner sig inkluderade på arbetsplatsen, påminner Fria bröds vd Patrik Hultman.
Eftersom alla Frias produkter är frysta är det lätt att köpa hem och ha tillgängligt, påpekar han.

Fika är ofta det som skapar sammanhållning på en arbetsplats, och fikabrödet är det som skapar guldkant på ett möte. 
När allt fler jobbar mer på kontoret blir det extra viktigt att värna om fikastunden, understryker Fria bröd.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil