Nu kommer Coops nya koncept till Gävle

Magnus Wåhlander, vd Coop Mitt | Foto Magnus Sandberg/Coop
Elfte X:-tra-butiken för Coop Mitt. Den hamnar i Gävle. Det är Coop Fjällbacken som profileras om och öppnar med ny skylt ovanför dörren.

Efter lyckade lanseringar i Västerås och Örebro står Gävle näst på tur för Coops lågprisbutikskoncept X:-tra. Inom kort får Coop Fjällbacken ny kostym och namn.

– Butikskonceptet X:-tra har verkligen fått vind i seglet i dessa tuffa ekonomiska tider. Vi har lyssnat på våra medlemmar och kunder och ser fram emot att välkomna dem till vår nya butik, Coops första X:-tra i Gävle. I våra X:-tra-butiker, som har allt du behöver för vardagen, är pris alltid i fokus, säger Coop mitts affärsområdeschef Marcus Forsberg.

X:-tra-butiken på Atlasgatan på Brynäs i östra Gävle blir Coop Mitts elfte i ordningen att öppna och kommer ha cirka 4500 artiklar i sortimentet.
– Det här är en viktig och efterfrågad satsning för oss, där vi ytterligare förstärker vårt erbjudande till medlemmar och kunder i området. Prisvärdhet är viktigt i alla våra butiker men här ser vi en möjlighet att bredda oss och erbjuda ett butiksformat där vi jobbar med pris varje dag, säger Coop Mitts vd Magnus Wåhlander.

Butikens öppettider är mån-lör 08-20, och söndag 10-20.
Butikschef är Egemen Ustun som arbetat inom Coop under närmare sex år.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil