Nu kommer ostbågarna med Västerbottensost

Foto Pressbild
Nu kommer smakkombinationen ostbågar och Västerbottensost i ett samarbete mellan OLW och Norrmejerier I butik från vecka 33.

Västerbottensost är en av Sveriges mest älskade ostar och förenas nu med Sveriges mest sålda snacks – OLW cheez doodles.
OLW:s ostbågar får en mild och god smak av klassisk Västerbottensost och en nypa finmalen svartpeppar.

Cheez doodles deluxe Västerbottensost är framtagen av OLW:s produktutvecklare, i ett samarbete med Norrmejerier.
De lanseras lagom till kräftsäsongen och finns i butik från och med vecka 33.

– Det har varit fantastiskt roligt och lärorikt att jobba fram den här produkten. Det tog inte mindre än 52 versioner för att få fram den perfekta smaken av Västerbottensost på våra cheez doodles. Vi hoppas att konsumenterna ska tycka om den lika mycket som vi gör, säger Hedda Lundh, produktutvecklare hos OLW.

I cheez doodles deluxe-familjen finns sedan tidigare smakerna Pecorino och Stilton. – Cheez doodles deluxe Västerbottensost är en vi tror kommer göra succé! När vi tidigare frågat konsumenter om vilken smaksättning de helst av allt vill ha bland vårt deluxe-sortiment så är det Västerbottensost som vunnit. Därför är det extra kul att äntligen få presentera den här nyheten, säger Denise Niemi, varumärkeschef hos OLW.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil