Nu ska vi alla bli Foodoras kockar

Äntligen kan vi tjäna pengar på vår egen mat utanför familjens dörr.
Foodora vill hyra in privatpersoner som kockar. De ska laga mat hemma som ska hamna hos andra privatpersoner, och hämtar och lämnar gör förstås Foodora.

Foodora ska satsa på hemmakockar, i ett upplägg som går ut på att privatpersoner ska laga mat hemma i sina kök, mat som sedan ska säljas till andra privatpersoner.
Foodora hämtar och lämnar maten som lagats. Hemmakockarna ska registrera sig hos Foodora och genomgå en utbildning i livsmedelshygien innan de blir godkända.

”Matmäklare” kallar sig Foodora i denna funktion. Det är ett slags Uber-variant för mat, kan man lite tillspetsat säga.
– Jag vill att alla människor som vill och kan sprida matglädje ska få möjlighet att göra det. Att vi blir matmäklare känns spännande, och vi ser fram emot att nu öppna upp vår handelsplattform till alla matentusiaster, som jag vet finns runt om i hela Sverige, säger Hans Skruvfors, koncernchef på Foodora, i en kommentar.

Den nya satsningen ska först rullas ut i Nacka och sedan ska fler områden läggas till allt eftersom man ser att konceptet håller.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil