Kollar var du hittar julens snabbaste mat

Kollar var du hittar julens snabbaste mat
Foto: Kingstinct
Leveranstid.nu har skapats under coronaperioden och erbjuder nu en tjänst som visar var man får tag i den snabbaste leveransen av matkassar.

Leveranstid.nu har skapats under coronaperioden och erbjuder nu en tjänst som visar var man får tag i den snabbaste leveransen av matkassar.

För den som av något påträngande skäl anser det viktigt att exempelvis få reda på om maten kan komma hem till dörren inom 28 eller 32 minuter finns sedan en tid leveranstid.nu.
Sajten har skapats under coronaperioden och tog som utgångspunkt idén att leveranstiderna och behovet av matkassarna ökat starkt under pandemin.

Det främst skälet, konstaterar man korrekt utifrån e-matsexplosionen 2020, är att få hem mat på ett säkert sätt för alla.
Leveranstid.nu har dock som affärsidé att besvara en helt annan fråga, nämligen ”Hur snart kan jag få hem en matkasse till min dörr?”  

Man anger sitt postnummer och kan sedan se vilken leverantör som snabbast ställer matkassen vid din dörr samt när nästa lediga leveranstid finns.
– Vi hoppas att detta kan vara en extra hjälp – speciellt så här i juletider då man verkligen vill få hem matkassen i tid, skriver man i ett pressmeddelande från sajten.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

Nudging ska öka ekoförsäljningen

Under oktober ska ett antal utvalda Ica-butiker arbeta med nudging för att den vägen öka försäljningen av ekologiska varor.

Dålig kunskap om hur mat produceras

Enligt en Sifo-undersökning gjord på uppdrag av Skånemejerier har majoriteten av de tillfrågade personerna låg kunskap om hur mat produceras.

Coop fortsätter sänka för medlemmar

Under fyra veckor med start 2 oktober fortsätter Coop satsningen på sina snart fyra miljoner medlemmar. Ett 70-tal varor får sänkt pris.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil