Kollar var du hittar julens snabbaste mat

Kollar var du hittar julens snabbaste mat
Foto: Kingstinct
Leveranstid.nu har skapats under coronaperioden och erbjuder nu en tjänst som visar var man får tag i den snabbaste leveransen av matkassar.

Leveranstid.nu har skapats under coronaperioden och erbjuder nu en tjänst som visar var man får tag i den snabbaste leveransen av matkassar.

För den som av något påträngande skäl anser det viktigt att exempelvis få reda på om maten kan komma hem till dörren inom 28 eller 32 minuter finns sedan en tid leveranstid.nu.
Sajten har skapats under coronaperioden och tog som utgångspunkt idén att leveranstiderna och behovet av matkassarna ökat starkt under pandemin.

Det främst skälet, konstaterar man korrekt utifrån e-matsexplosionen 2020, är att få hem mat på ett säkert sätt för alla.
Leveranstid.nu har dock som affärsidé att besvara en helt annan fråga, nämligen ”Hur snart kan jag få hem en matkasse till min dörr?”  

Man anger sitt postnummer och kan sedan se vilken leverantör som snabbast ställer matkassen vid din dörr samt när nästa lediga leveranstid finns.
– Vi hoppas att detta kan vara en extra hjälp – speciellt så här i juletider då man verkligen vill få hem matkassen i tid, skriver man i ett pressmeddelande från sajten.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil