Kollar var du hittar julens snabbaste mat

Kollar var du hittar julens snabbaste mat
Foto: Kingstinct

Leveranstid.nu har skapats under coronaperioden och erbjuder nu en tjänst som visar var man får tag i den snabbaste leveransen av matkassar.

För den som av något påträngande skäl anser det viktigt att exempelvis få reda på om maten kan komma hem till dörren inom 28 eller 32 minuter finns sedan en tid leveranstid.nu.
Sajten har skapats under coronaperioden och tog som utgångspunkt idén att leveranstiderna och behovet av matkassarna ökat starkt under pandemin.

Det främst skälet, konstaterar man korrekt utifrån e-matsexplosionen 2020, är att få hem mat på ett säkert sätt för alla.
Leveranstid.nu har dock som affärsidé att besvara en helt annan fråga, nämligen ”Hur snart kan jag få hem en matkasse till min dörr?”  

Man anger sitt postnummer och kan sedan se vilken leverantör som snabbast ställer matkassen vid din dörr samt när nästa lediga leveranstid finns.
– Vi hoppas att detta kan vara en extra hjälp – speciellt så här i juletider då man verkligen vill få hem matkassen i tid, skriver man i ett pressmeddelande från sajten.

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

powered by Typeform
Osäker kunskap om val av hälsosam mat

Osäker kunskap om val av hälsosam mat

En undersökning Brödinstitutet låtit göra visar att många är osäkra och har dålig kunskap om vilken mat som egentligen är hälsosam och klimatsmart.

4,5 miljoner kr till Bris från Circle K

4,5 miljoner kr till Bris från Circle K

Tre kampanjer under 2020 och ett gott resultat. Circle K kan nu tillsammans med sina kunder lämna över drygt 4,5 miljoner insamlade kronor till Bris.

Coop tecknar avtal med pantappen Bower

Coop tecknar avtal med pantappen Bower

Återvinningsappen Bower har blivit en succé och uppmärksammats både i Sverige och internationellt. Nu tecknar Coop ett nationellt avtal med Bower.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.