Ny Willys Hemma- butik i Oxie Malmö

Foto Pressbild
Willys fortsätter expandera i Skåne och gör det nu med en Willys Hemma-butik i Oxie utanför Malmö. Butiken ska öppna under 2025.

Willys fortsätter sin expansion i Skåne, denna gång med en ny Willys Hemma-butik. Den nya butiken blir en del av ett bostadsområde i Oxie strax utanför Malmö. Planerad öppning är våren 2025.

I Oxie uppförs 34 nya hyresbostäder med en Willys Hemma-butik i bottenplan på ett stationsnära läge med pendelparkering strax intill. Inflyttning i bostäderna är beräknad till slutet av 2024 och butiken öppnar i början av 2025.

Etableringen innebär att Willys ytterligare stärker sin närvaro i Skåne. Butiken, som får en yta på drygt 800 kvadratmeter, blir den femte Willys Hemma-butiken i Malmöområdet.

I spåren av de senaste årens prisökningar ligger etableringen av den nya butiken rätt i tiden, menar man hos Willys.
– Vi ser att vårt koncept med låga priser och ett brett sortiment med mycket att välja på är väldigt efterfrågat, säger Heinz Möller, etableringschef på Willys.

Nyetableringen av Willys Hemma-butiken i Oxie kommer att innebära omkring 20 nya arbetstillfällen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil