Nytt Stora Coop Berikar Norrköping

Foto Pressbild
Inför julhandeln 2024 öppnar det nya Stora Coop i Ingelsta Shopping, Norrköping. Med över 3,000 kvadratmeter kommer butiken erbjuda kunderna en modern matmarknad med fokus på matglädje och inspiration.

Stora Coop Ingelsta kommer att erbjuda en omfattande butiksupplevelse med en bred variation av prisvärda produkter, från en vertikal inomhusodling till manuell delikatess- och fiskavdelning samt ett butiksbageri. För att tillgodose olika behov inkluderas även spelservice och ett kafé för de fikasugna.

Butiken kommer att stärka Coops storhandelsnärvaro och strävar efter att vara en populär matdestination i Norrköping. Med ett fokus på matglädje och kundmöten kommer Stora Coop Ingelsta erbjuda inspirerande alternativ för såväl goda som hälsosamma och hållbara val.

Teknologiska Faciliteter

För att underlätta för kunderna kommer butiken att erbjuda moderna teknologiska lösningar, inklusive snabbkassor, självscanning (Shop Express) och mobilt betalningsalternativ (Scan & Pay). De som föredrar e-handel kan hämta sina beställningar i butiken eller välja hemleverans via coop.se.

Stora Coop Ingelsta blir Coop Butiker & Stormarknaders andra Stora Coop och elfte livsmedelsbutik i Norrköping. Den nya etableringen förväntas stärka och modernisera Ingelsta Shopping, och samarbetet med fastighetsägaren Eurocommercial har varit avgörande för att möjliggöra detta.

Framtida Matdestination

Vd Meta Persdotter ser med glädje på det nya tillskottet och betonar målet att erbjuda god, hälsosam, prisvärd och hållbar mat till så många norrköpingsbor som möjligt. Stora Coop Ingelsta positioneras som en modern matmarknad och en framtidens matdestination för lokalbefolkningen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil