Nytt strategiskt samarbete

Foto Pressbild
Coop och Folksam har ingått ett avtal för att främja trygghet och sänka matkostnader för över 4 miljoner människor i Sverige. Samarbetet innebär att Folksam kommer att ingå i Coops medlemsprogram och erbjuda förmånliga försäkringsprodukter.

Med en gemensam värdegrund som fokuserar på samhällsansvar och hållbarhet har företagen en unik möjlighet att påverka och göra verklig skillnad. En betydande del av samarbetet är att minska antalet barn som saknar individuell barnförsäkring. I dag är det 1,5 miljoner barn i Sverige som inte har denna trygghet, något som Coop och Folksam hoppas kunna förändra genom att erbjuda förmånliga försäkringsprodukter till sina medlemmar.

Värdet av medlemskapet i Coop
För Coop är det viktigt att kontinuerligt öka värdet av medlemskapet. Genom samarbetet med Folksam kan Coop erbjuda en ännu mer attraktiv medlemsförmån genom försäkringsprodukter som ger både trygghet och ekonomisk fördel för medlemmarna. Detta är ett efterfrågat erbjudande som kommer att stärka Coops position som en kundfokuserad organisation.

Delade värderingar och hållbarhetsfokus
Både Coop och Folksam är kundägda bolag med en stark inriktning på hållbarhet och samhällsansvar. Det gemensamma samarbetet bygger på delade värderingar och en vilja att göra skillnad för sina kunder och medlemmar. Genom att erbjuda försäkringsprodukter av hög kvalitet och tillgängliga priser strävar de efter att öka tryggheten och välbefinnandet för så många människor som möjligt.

Det nya förmånliga försäkringserbjudandet från Coop och Folksam förväntas lanseras under våren. Det kommer att omfatta en rad olika försäkringsalternativ för barn, bil, hem och djur, vilket ger medlemmarna en bredare trygghet och ekonomisk säkerhet i vardagen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil