Öppnar ny resebutik i renoverat resecentrum

Foto MostPhotos
Nadhmi Awad och Suaad Alzoubi har öppnat butik i den nyrenoverade busstationen i Karlskoga – en satsning som tog åtta år att göra verklighet av.

I sitt jobb som busschaufför såg Nadhmi Awad behovet av en serviceverksamhet på busstationen. Genom enträget arbete har han nu nått första etappen till sitt mål, skriver Convenience news.

– Jag kontaktade kommunen redan för åtta år sedan och fick då veta att hela anläggningen skulle renoveras. De tog tid men jag låg på med min ansökan, säger Nadhmi som berättar att de fick nycklarna den 27 februari.
1 mars öppnades väntsalen och 10 mars kunde paret äntligen inviga kiosken.

Det är en öppen planlösning med väntsal, toaletter och kiosk där familjen Awad/Alzoubi arrenderar försäljningsdelen och sköter om det övriga mot ersättning. Att ha hand om helheten är viktigt för dem eftersom allmänheten ser det just som så.Sortimentet är klassiskt kiosksortiment där det även finns kaffe och egengjorda frallor samt korv från rullgrill. 
Paret har just fått klart att få sälja läkemedel och man har ansökningar inne om såväl bussbiljetter som trisslotter. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil