Peter Sjöström chefar Foodservice hos Quorn

Peter Sjöström, Head of Foodservice Nordics, Quorn Foods Professional | Foto Pressbild
Peter Sjöström har fått jobbet som nordisk säljchef för Quorn Foodservice och ska leda den fortsatta satsningen i Norden.

Quorn Foodservice har anställt Peter Sjöström för att leda den fortsatta satsningen i Norden. 
– En viktig del i mitt uppdrag blir att driva kategorin för ökad hållbarhet samt en god och hälsosam livsstil, säger Peter Sjöström, nordisk säljchef mot Foodservice hos Quorn.

Peter Sjöström har arbetat i flera stora företag inom foodservice och grossistsektorn med att driva förändring och öka försäljning.
– Vi är glada att välkomna Peter till teamet. Med sin omfattande erfarenhet och kunskap är Peter helt rätt person för att driva Quorns fortsatta utveckling, anser Phil  Thornborrow som har samma ansvarsområde inom Quorn för Storbritannien och övriga Europa.

– Quorn har en hög varumärkeskännedom i Sverige, men vi har ett arbete att göra kring perceptionen av varumärket. Vi var tidiga på marknaden men har på intet sätt stannat upp i vår utveckling och vårt driv. Mitt mål är att Quorn Foods ska bli en betydande leverantör av såväl ingredienser, expertis och innovation, förklarar Peter Sjöström.

– Det är en spännande möjlighet att vara med och göra skillnad i hur vi äter den offentliga och privata måltiden för en hållbar utveckling nu och i framtiden, tillägger han. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil