Picadeli förändrar i sina salladsbarer

Picadeli förändrar i sina salladsbarer
Foto: Picadeli
Picadeli fortsätter att justera i sitt utbud i salladsbarerna ur hållbarhetsaspekter. Nu handlar det om att lyfta ut de små delar som utgörs rött kött.

Picadeli fortsätter att justera i sitt utbud i salladsbarerna ur hållbarhetsaspekter. Nu handlar det om att lyfta ut de små delar som utgörs rött kött.

Rött kött är ingen stor del i Picadelis sortiment där det redan idag är så att minst 90 procent av sortimentet är lakto-ovo-vegetariskt och 70 procent helt veganskt.
Nu tar man ändå steget att ta bort de sista delarna av det sortiment som utgör rött kött.

I ett pressmeddelande skriver Picadeli att det här är ytterligare en förändring av hållbarhetsskäl.
Tidigare har man, bland annat, minskat mängden plast i sina gröna skålar och serverar frukt och grönsaker utifrån säsong.

– På Picadeli tror vi att snabbmat ska vara motsatsen till skräpmat och vi vill göra det enkelt för människor att äta smartare och hälsosammare, säger Picadelis Kristoffer Sunér.
– Därför arbetar vi kontinuerligt med att skapa bra växtbaserade alternativ till animaliska proteiner.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil