Postnord fortsätter att leverera till Ukraina

Foto Pressbild
Postnord fortsätter att leverera svenskarnas humanitära stöd till Ukraina. Totalt har man nu genomfört 126 gransporter med cirka 93 400 paket.

I snart två år har Postnord erbjudit sina tjänster kostnadsfritt till de som vill skicka humanitära förnödenheter till Ukraina.

Hittills har Postnord Sverige totalt genomfört 126 transporter, med cirka 93 400 paket på 3 946 pallar till Ukraina.

Kort efter att Ryssland genomförde sin storskaliga invasion av Ukraina den 24 februari 2022 kom den ukrainska postoperatören Ukrposhta med sin vädjan om hjälp.

Postnord Sverige insåg snabbt att med sina transport- och logistiktjänster kunde bolaget göra skillnad.

Hittills under 2023 har PostNord Sverige genomfört 126 transporter med cirka 93 400 paket på 3 946 pallar.

– Vi ser en givmildhet och en omtanke för Ukraina i Sverige som är rörande. Postnord gör det möjligt att fortsätta leverera paket med humanitär hjälp, kostnadsfritt och säkert till Ukraina. Vintern har anlänt till Ukraina och behovet av viktiga förnödenheter är större än någonsin, säger Mathias Krümmel, vd för Postnord Sverige.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

ICA satsar på svenska tomater

ICA Sverige tar ett stort kliv framåt i sin satsning på svenskodlade grönsaker genom ett samarbete med Svenska Odlarlaget för att öka tillgången av svenska tomater året om.

Effektiv rengöringsduk för grovköket

Tork presenterar sin senaste innovation för restaurangbranschen: Tork 2 i 1 Skrubb- och Rengöringsduk. Denna mångsidiga produkt erbjuder restaurangpersonal en effektiv lösning för att hantera envisa fläckar utan att kompromissa med ytor.

En smakfull hyllning till K-Pop

Årets första Coca-Cola Creations är här och tar dig med på en resa in i K-Popens magiska värld. Med den nya smaken Coca-Cola Creations K-Wave Zero Sugar får K-Pop-fans en smakupplevelse som hyllar deras hängivenhet till musikgenren.

Satsar på en ny snacksfabrik i Spanien

Paulig satsar på att stärka sin position inom Tex Mex- och snacksindustrin i Europa genom att investera 42 miljoner euro i en ny snacksfabrik i Spanien.

Lanserar hemmafix för svenska hem

Medan ekonomin kämpar visar en ny undersökning att endast var fjärde svensk ofta reparerar sina saker istället för att köpa nytt. För att hjälpa svenska konsumenter att laga och förlänga livet på sina ägodelar, har Amazon.se lanserat Hemmafix.

Öppnar igen efter omfattande modernisering

Efter en intensiv renoveringsprocess är det äntligen dags för Hemköp Birger Jarlsgatan att slå upp portarna till en ny och uppfräschad butik med flera spännande förändringar.

Kamp för ett starkare immunförsvar

En färsk undersökning, genomförd av Apotek Hjärtat, avslöjar att mer än fyra av fem svenskar aktivt arbetar för att stärka sitt immunförsvar.

E-handeln fokuserar på lönsamhet

E-barometerns årsrapport 2023 avslöjar en minskning av e-handelns omsättning till 133 miljarder kronor, en nedgång med två procent jämfört med föregående år.

Konkurrensgranskning av apoteksköp

Apotekstjänst avsåg att förvärva fullständig kontroll över konkurrenten Svensk dos, men Konkurrensverket lägger planerna på is för att utvärdera eventuella konsekvenser för konkurrensen.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil