Prisad – för tredje gången på en vecka

Ali Ghoce Segergest | Foto Pressbild
Ali Ghoce, grundare för last mile-företaget Gordon, kan se tillbaka på en bra vecka där han blivit prisad inte mindre än tre gånger.

Ali Ghoce, grundare och vd för last mile-företaget Gordon, avslutade sin intensiva finalvecka med att ta emot priset Årets manliga stjärnskott i Stockholmsregionen på EY Entrepreneur Of The Year-galan under fredagen.

I måndags fick han ta emot utmärkelsen Årets pionjär inom svenskt näringsliv av H.M. Carl XVI Gustaf och i torsdags placerade sig Gordon på åttonde plats i en ranking över Sveriges snabbast växande techbolag. 
– Jag är mållös. Det är otroligt kul att få vara här tillsammans med mina kollegor på Gordon, säger Ali Ghoce när han tar emot priset. 

Priset i regionfinalen innebär att Ali Ghoce har möjlighet att senare få samma utmärkelse i den nationella finalen.
– Vi på Gordon har lyckats med att ta fram en digital plattform och samordnade logistiklösningar som gör att daglivaruhandlare, matkasseföretag och matproducenter effektivt kan nå sina kunder med kylda hemleveranser. Denna veckas priser gör mig otroligt stolt över vad vi har åstadkommit, säger Ali Ghoce.Ali Ghoce får priset för den snabba utvecklingen av Gordon, som han och Per Källgården bildade 2015. 
I motiveringen nämns också Gordons ambitioner för att övergå till fossilfria transporter och ta fram innovativa förpackningslösningar för hemleveranser av mat. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

Coop genomför en ny prissänkning

Även Coop utnyttjar läget till att nu göra en längre kampanj med prissänkta varor, i Coops fall för perioden 5 juni till och med 2 juli.

Marabous ägare svartlistas av Ukraina

Ukraina svartlistar Mondelez, som bland annat äger varumärken som Marabou, O´boy och Daim eftersom koncernen bidrar till Rysslands krigskassa.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil