ProPud utökar sitt sortiment

Foto Pressbild
ProPud har lanserat sin senaste proteinpudding med smaken Salted Caramel. Denna nyhet kommer att glädja många hälsomedvetna konsumenter som söker ett näringsrikt och smakfullt mellanmål.

– ”Vi är glada över att äntligen introducera vår nya Salted Caramel pudding på marknaden. Med sin oemotståndliga smak och näringsrika profil tror vi att den snabbt kommer att bli en favorit bland hälsomedvetna konsumenter,” säger Jens Hägglund, Product Manager på ProPud.

Från köksidé till marknadsledare
ProPud lanserade sin första proteinpudding 2015, en produkt som snabbt blev en succé och etablerade varumärket som marknadsledare. Idén föddes hemma i köket hos grundaren Assan Njie, som blandade proteinpulver med minimjölk för att förenkla sitt proteinintag. Detta ledde till utvecklingen av en färdig proteinpudding, och idag erbjuder ProPud ett brett sortiment av smaker som säljs även utanför Sverige.

En smakupplevelse med näringsvärde
Den nya Salted Caramel-proteinpuddingen kan avnjutas efter träning, som mellanmål eller som en nyttigare efterrätt. Varje portion innehåller 20 gram protein, är fri från laktos och innehåller inget tillsatt socker, vilket gör den till ett perfekt alternativ för den som vill öka sitt proteinintag utan att kompromissa med smaken.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil