Ren arbetsplats ger nöjda medarbetare

Foto Pressbild
Torks senaste undersökning visar att renlighet på arbetsplatser har en direkt koppling till medarbetares välmående. Trots detta möter kontorsansvariga utmaningar i att upprätthålla städstandarder.

En färsk undersökning från Tork belyser det växande sambandet mellan renlighet på arbetsplatser och medarbetares trivsel. Resultaten pekar på att nio av tio medarbetare ser renlighet som avgörande för en positiv arbetsmiljö. Toalettutrymmen framhävs som särskilt viktiga, och nästan hälften av klagomålen på kontor fokuserar specifikt på dessa områden.

Kontorsansvariga står inför komplexa utmaningar, särskilt med ökade krav på renlighet och hygien efter pandemin. En nyckelaspekt är den begränsade tiden, särskilt med hänsyn till stramare budgetar. Trots att undersökningen visar att 18 procent av kontorsansvarigas tid ägnas åt att förbättra städningen, betraktas detta som deras högsta prioritet.

Undersökningen betonar att renlighet inte bara är en hygienfråga utan också har en direkt inverkan på medarbetarnas nöjdhet. Hela 85 procent av deltagarna ser renhet på toaletter som en spegelbild av arbetsplatsens övergripande standard. Över 45 procent av klagomålen på kontor rör just toaletter.

För att förbättra arbetsplatsnöjdheten erbjuder Tork praktiska lösningar, såsom högkapacitetsdispensrar för effektiv påfyllning och det nyligen lanserade Air Freshener Constant System för kontinuerlig och jämn luktkontroll i toalettutrymmen. Anna Königson Koopmans, marknadschef för Essity Professional Hygiene, understryker vikten av att effektivisera rengöring för att frigöra tid och skapa nöjdare medarbetare.

Förutom produkter erbjuder Tork stödverktyg som Office Complaints Minimizer™, en digital tjänst som låter kontorschefer testa sina kunskaper mot branschdata och få insikter om hygien- och rengöringslösningar för att minska klagomål och spara tid. I strävan efter en renare och trivsammare arbetsplats positionerar Tork sig som en pålitlig partner för kontorsansvariga.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil