Över 100 släpvagnar på gratislån

”När man ser det lite grann så här från ovan”, kan släpen se ut så här ute på vägarna. | Foto: Pressbild
Fler än 100 släpvagnar finns för gratis utlåning hos Ica-butiker i landet i det samarbete med Freetrailer som byggts upp halvannat år sedan mars 2019.

I mars 2019 anslöt sig den första Ica-butiken till Freetrailers delningskoncept som innebär kostnadsfri utlåning av släpvagnar.
Nu, drygt halvannat år senare, erbjuder 26 ICA-butiker landet över gratis utlåning av släpvagnar till både kunder och allmänheten.

Freetrailer erbjuder ett delningsekonomiskt koncept som innebär kostnadsfri utlåning av släpvagnar för privatpersoner.
Släpen finansieras av Freetrailers samarbetspartners, som i sin tur får fler kundbesök och exponering på vägarna.

En samarbetspartner är Ica där Fredrik Grindemarks Ica Maxi i Malmö blev först inom Ica när man tog in fyra släpvagnar men nu har byggt ut till tio då efterfrågan ökat.
Idag erbjuder totalt 26 Ica-butiker sammanlagt 105 släpvagnar för utlåning utan avgift.

– Vi är oerhört stolta och glada över vårt samarbete med Ica. Att så många Ica-butiker valt att erbjuda vår tjänst ser vi som ett kvitto på att människor gillar det vi gör. Det finns en tydlig efterfrågan, både från företag och från privatpersoner, säger Freetrailers Johan Wijkander.

– Det känns bra att kunna erbjuda våra kunder och allmänheten denna tjänst tillsammans med Freetrailer. Att vi råkade vara först ut är kul och jag är glad över att så många andra Ica-handlare i Sverige har sett värdet i att erbjuda en tjänst som denna, säger Fredrik Grindemark som alltså var först ut inom Ica.

Senast har fyra Ica Maxi och en Ica Supermarket anslutit sig, nämligen Ica Maxi Karlshamn, Ljungby, Oskarshamn och Angered samt Ica Supermarket Ulricehamn.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil