Matsmart säljer Paolos?

Varumärket Paolos
För att undvika att Paolos produkter blir matsvinn kan Matsmart sälja produkterna på sin sajt. Nu diskuterar man med Evanoff group som äger märket.

Efter att Paolo Roberto greps för sitt sexköp för halvannan vecka sedan har varumärket Paolos blivit i stort sett omöjligt att sälja av i dagligvaruhandeln.
Såväl butiker som kedjor och framförallt konsumenter har slutat att köpa/sälja produkterna.

Varumärket ägs av Peoples kitchen koncept som ingår i Evanoff group där Dani Evanoff är vd. Där har man hamnar i en svår situation, som man själv är utan skuld till, och har stora lager av produkterna.

”All denna förödelse orsakats av en enskild persons fruktansvärda handling som vi tar kraftigt avstånd ifrån. Vi agerade kraftfullt när detta uppdagades. Vi sa upp alla avtal samt koppling till honom på våra digitala plattformar. Personen hade ett litet symboliskt ägande som vi nu har återkallat. Vi har agerat för att alla människor ska behandlas med villkorslös respekt och i enlighet med vår moraliska kompass. Det här är ett bolag som drivs av seriösa företagare med en fantastisk personal där personen i fråga haft ett mycket litet inflytande även om mediebilden är en annan”, skrev vd Dani Evanoff i ett inlägg på Linkedin förra veckan.

Nu kan det bli så att Matsmart säljas Paolos-produkterna i sin e-handel, vilket Breakit var först med att skriva om.
Ett samarbete är nära men ännu inte klart enligt parterna Matsmart och Evanoff group som nu för diskussioner om hur en lösning kan se ut.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil