Matsmart säljer Paolos?

Varumärket Paolos
För att undvika att Paolos produkter blir matsvinn kan Matsmart sälja produkterna på sin sajt. Nu diskuterar man med Evanoff group som äger märket.

Efter att Paolo Roberto greps för sitt sexköp för halvannan vecka sedan har varumärket Paolos blivit i stort sett omöjligt att sälja av i dagligvaruhandeln.
Såväl butiker som kedjor och framförallt konsumenter har slutat att köpa/sälja produkterna.

Varumärket ägs av Peoples kitchen koncept som ingår i Evanoff group där Dani Evanoff är vd. Där har man hamnar i en svår situation, som man själv är utan skuld till, och har stora lager av produkterna.

”All denna förödelse orsakats av en enskild persons fruktansvärda handling som vi tar kraftigt avstånd ifrån. Vi agerade kraftfullt när detta uppdagades. Vi sa upp alla avtal samt koppling till honom på våra digitala plattformar. Personen hade ett litet symboliskt ägande som vi nu har återkallat. Vi har agerat för att alla människor ska behandlas med villkorslös respekt och i enlighet med vår moraliska kompass. Det här är ett bolag som drivs av seriösa företagare med en fantastisk personal där personen i fråga haft ett mycket litet inflytande även om mediebilden är en annan”, skrev vd Dani Evanoff i ett inlägg på Linkedin förra veckan.

Nu kan det bli så att Matsmart säljas Paolos-produkterna i sin e-handel, vilket Breakit var först med att skriva om.
Ett samarbete är nära men ännu inte klart enligt parterna Matsmart och Evanoff group som nu för diskussioner om hur en lösning kan se ut.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Coop lanserar nytt matkassekoncept

Coop lanserar en ny matkasse där man kan köpa veckans middagar och komplettera med varor ur hela butikens sortiment, utan bindningstider.

Mera glutenfritt på export

Fria bröd, som sedan tidigare exporterar glutenfria kanelbullar, breddar nu sortimentet med en glutenfri vaniljbulle.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil