Sänker priset på 150 vardagsprodukter

Arkivbild Mostphotos
Efter ett par utmanande år med stigande matpriser tar City Gross initiativet till att lätta på bördan för hushållen genom att sänka priset på ytterligare 150 produkter. Sänkningarna kommer att genomföras i tre omgångar med start från vecka 17.

”Vi är medvetna om de ekonomiska påfrestningarna som våra kunder har stått inför under den senaste tiden”, kommenterar vd Anders Wennerberg. ”Genom att sänka priset på ett brett utbud av kända varumärken vill vi underlätta för alla kunder att handla mat till mer överkomliga priser.”

Det är viktigt att notera att dessa prissänkningar inte är en engångsföreteelse utan ett långsiktigt åtagande från City Gross. Prissänkningarna, som inkluderar produkter som Felix köttbullar och Friggs riskakor, är inte begränsade till en viss tidsperiod och gäller alla kunder, oavsett medlemskap.

Sänkningarna kommer att genomföras i tre omgångar med start från vecka 17, och ytterligare 50 produkter från kända varumärken kommer att få sina priser sänkta under vecka 19 och 21. Denna strategi syftar till att erbjuda långsiktig prisvärdhet och möjligheter till besparingar för kunderna.

”Vi strävar efter att erbjuda ett brett utbud av produkter till konkurrenskraftiga priser”, tillägger Wennerberg. ”Genom att även sänka priset på kända varumärken som våra kunder regelbundet köper, fortsätter vi att stärka vårt erbjudande och ge våra kunder möjligheten att handla till förmånliga priser.”

Prissänkningarna kommer att gälla i samtliga City Gross-butiker och på citygross.se från och med den 22 april, vilket ger kunderna möjlighet att dra nytta av de förmånliga priserna både i butik och online. Med denna åtgärd fortsätter City Gross att vara en pålitlig partner för kundernas matbehov och en förespråkare för prisvärd matinköp.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil