Satsar stort med hotell i Jönköping

Quality Hotel Match | Foto Pressbild
1 september öppnade Quality Hotel Match i Jönköping, ett hotell på det klassiska tändsticksområdet och ett nytt landmärke i staden.

1 september öppnade Nordic Choice Hotels sitt fjärde hotell i Jönköping. Med direkt anslutning till det historiska tändsticksområdet med sina 17 våningar och med utsikt över Sveriges näst största sjö blir det ett nytt landmärke i staden. 

– Jönköping, vilken stad! Vid Vätterns kant, med enastående tillgänglighet mitt i södra Sverige och med en anrik industrihistoria som få andra städer kan mäta sig med. Nya Quality Hotel Match är verkligen en lysande stjärna med enastående möjligheter att möta både lokala Jönköpingsbor och tillresta turister, säger Petter Stordalen, grundare av Nordic Choice Hotels.

Petter Stordalen | Foto Pressbild

55 personer kommer att jobba på hotellet och restaurangen Brasserie NÒR blir den första restaurangen i Sverige som koncernen öppnar under konceptet. 
Fokus i den restaurangen ska ligga på ”okomplicerad mat med högkvalitativa råvaror” är budskapet.

– Äntligen får vi slå upp dörrarna till Jönköpings nya hotell-pärla. Vi har jobbat stenhårt de senaste månaderna för att få all klart till öppning och nu är det äntligen dags, säger hotelldirektören Catarina Halldén.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil