Scan breddar med vegetariska varor

Vegokorv från Scan – nu har den haft sin premiär. Foto: Pressbild Scan
Nu har Scan gjort sina första lanseringar av vegetariska alternativ till dess traditionella bullar, korvar och färs. Scan vill bredda sortimentet.

Under våren gör Scan sin modigaste lansering på länge. De ikoniska produkterna köttbullar och falukorv får nu syskon i vegohyllan, skriver Scan i en pressrelease.
Scan utökar sitt sortiment till att innehålla både kött- och växtbaserade produkter och vill fortsätta att bredda produktlistan.

– För oss är det viktigt att aldrig gå ifrån våra grundprinciper och löftet att tillverka våra produkter med hög kvalitet, svenska råvaror och att det verkligen måste smaka gott. Det har varit en utmaning att hitta rätt smak och konsistens, vi har testat oss fram och nu är vi redo att lansera ett vegosortiment som vi verkligen står för, säger Matilda Halléhn som är kategorichef för Scans vegosortiment.

– Vi har ett etablerat och nära samarbete med svenska gårdar och vill gärna kunna erbjuda våra konsumenter allt det som gårdarna producerar, både kött och grönsaker. Vi vet att en växande andel konsumenter vill äta mer varierat och vi tror att de nya vegoprodukterna passar både nuvarande och nya konsumenter, avslutar Matilda Halléhn.Scans vegetariska sortiment lanseras i butik under vecka 11 och innehåller vegobullar, vegokorv, middagskorv och vegofärs. Produkterna går att hitta i såväl kyl- som frysdisken.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil