Scan huvudpartner till svenska kocklandslagen

Foto Pressbild
Scan blir huvudpartner till de svenska kocklandslagen efter att ha funnits med som sponsor kring dem under fem års tid.

Scan har sponsrat kocklandslagen i fem år och blir nu huvudpartner för kommande tvåårsperiod med siktet inställt på OS 2024 i Stuttgart. 
Målsättningen med samarbetet är att tillsammans med lagen lyfta svensk gastronomi, svenskt kött och det svenska kötthantverket. 

Scans provkök kommer att upplåtas som träningskök för juniorkocklandslaget.
Juniorerna förlägger alla träningar till Scans provkök och samarbetet kommer inkludera en rad olika aktiviteter som produktutveckling, master classes och receptframtagning.

– Vi är jättenöjda över att Scan fortsätter att stötta lagen och det känns självklart att en så trygg, pålitlig och stabil livsmedelsaktör som Scan går in som huvudpartner. Vi ser fram emot ett givande samarbete nu när vi startar guldresan mot OS 2024, säger Jens Ericsson, chef för svenska kocklandslagen.

­– Vår ambition med samarbetet är att vi tillsammans med lagen ska förmedla kunskap om svenska köttråvaror och höja stoltheten över det svenska mathantverket, säger HK Scan Foodservices marknadschef Camilla Zander.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil