Schysst käk tog hem bronsplatsen

Schysst käks grundare Alex Kheirmand, Commercial manager och Amir Kheirmand, vd | Foto Pressbild
Schysst käks grundare Amir Kheirmand och Alex Kheirmand tog hem tredjeplatsen i Årets företagare 2023 som nu avgjorts.

Nu har Sveriges största företagartävling, Årets Företagare 2023, avgjorts med final i Blå Hallen i Stockholm stadshus.
Med över 200 tävlande företag tog Schysst käks grundare Amir och Alex Kheirmand hem tredjeplatsen.

– Amir och Alex har hittat det perfekta receptet på både kebab och framgång – och den hemliga ingrediensen tycks vara omtanke. De arbetar hårt för att deras bolag ska agera just schysst gentemot både kunder, medarbetare och leverantörer. Detta tillsammans med brödernas trendkänsla och kreativa marknadsföring gör dem till utmärkta förebilder för andra företagare, säger Thomas Byström, regionchef Företagarna Västmanland.

Efter att ha lanserat måltidskonceptet Hemmakebab i dagligvaruhandeln 2018 har Schysst käk växt med i genomsnitt 136 procent årligen.
Idag är man ett av Sveriges mest snabbväxande livsmedelsföretag och har blivit ett naturligt inslag på barnfamiljernas middagsbord och utmanare till tacon.

– Alltså Wow! Det känns helt fantastiskt, vilken grej! Vi är otroligt hedrade och vill passa på att skicka en big shout out till hela vårt team som kämpar varje dag med att bygga Schysst käk och utmana om helgmiddagarna med vårt måltidskoncept Hemmakebab, säger Amir Kheirmand, vd och medgrundare av Schysst käk.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil