[bsa_pro_ad_space id=3 delay=7]

Schysst käk tog hem bronsplatsen

Schysst käks grundare Alex Kheirmand, Commercial manager och Amir Kheirmand, vd | Foto Pressbild
Schysst käks grundare Amir Kheirmand och Alex Kheirmand tog hem tredjeplatsen i Årets företagare 2023 som nu avgjorts.

Nu har Sveriges största företagartävling, Årets Företagare 2023, avgjorts med final i Blå Hallen i Stockholm stadshus.
Med över 200 tävlande företag tog Schysst käks grundare Amir och Alex Kheirmand hem tredjeplatsen.

– Amir och Alex har hittat det perfekta receptet på både kebab och framgång – och den hemliga ingrediensen tycks vara omtanke. De arbetar hårt för att deras bolag ska agera just schysst gentemot både kunder, medarbetare och leverantörer. Detta tillsammans med brödernas trendkänsla och kreativa marknadsföring gör dem till utmärkta förebilder för andra företagare, säger Thomas Byström, regionchef Företagarna Västmanland.

Efter att ha lanserat måltidskonceptet Hemmakebab i dagligvaruhandeln 2018 har Schysst käk växt med i genomsnitt 136 procent årligen.
Idag är man ett av Sveriges mest snabbväxande livsmedelsföretag och har blivit ett naturligt inslag på barnfamiljernas middagsbord och utmanare till tacon.

– Alltså Wow! Det känns helt fantastiskt, vilken grej! Vi är otroligt hedrade och vill passa på att skicka en big shout out till hela vårt team som kämpar varje dag med att bygga Schysst käk och utmana om helgmiddagarna med vårt måltidskoncept Hemmakebab, säger Amir Kheirmand, vd och medgrundare av Schysst käk.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

[bsa_pro_ad_space id=4 delay=7]

[bsa_pro_ad_space id=1 delay=7]

Västkustägg förvärvar Väst Ägg AB

Stjärnägg AB, en av Sveriges främsta leverantörer av ägg, tillkännager stolt att deras delägare, Västkustägg, har förvärvat Väst Ägg AB, tidigare känt som Lilluns Ägg. Denna strategiska expansion förväntas stärka deras kapacitet att leverera ägg av högsta kvalitet till butiker över hela landet.

Olivoljepriserna skjuter i höjden

Den senaste tiden har olivoljepriserna fortsatt att skjuta i höjden till följd av torkan som härjar i södra Europa. Enligt Ulf Mazur, vd och grundare av Matpriskollen, har priserna ökat med hela 5 procent under februari och en imponerande 40 procent på årsbasis.

Leder vägen för jämställdhet i näringslivet

En färsk undersökning utförd av Svensk Kooperation visar på en betydande skillnad i jämställdhetsarbetet mellan kooperativt ägda företag och börsbolag. Med Internationella kvinnodagen i sikte ger resultaten en inblick i hur olika typer av företag hanterar könsrepresentationen i sina ledande positioner.

Sex procent lägre konsumtion 2020

Konsekvenser för försäljning till minderåriga

När det kommer till Systembolaget är ålderskontroll av högsta prioritet. Att säkerställa att ingen under 20 år får köpa alkohol är en central del av deras arbete för att främja ansvarsfull konsumtion. Men vad händer om en misstag inträffar och alkohol säljs till en minderårig?

Kunderna rasar mot Kellogg’s

Kellogg’s, känd för sina populära frukostflingor som Froot Loops och Frosties, har hamnat i en storm av kritik efter ett kontroversiellt uttalande från deras VD, Gary Pilnick. Uttalandet, som gjordes under en intervju med amerikanska CNBC, har fått kunder att reagera starkt.

Ingen ljusning i sikte enligt UC

Konkurser fortsätter att öka, och enligt experter syns ingen ljusning i sikte. Affärs- och kreditinformationsföretaget UC rapporterar att situationen är den värsta på över ett decennium för vissa branscher.

Levererar mat med drönare

En Ica Nära-butik har inlett ett pilotprojekt där man testar hemleverans med drönare till kunderna, som enligt en enkätundersökning är efterfrågat. Kundens erfarenhet beskrivs som ”oväntat smidig”.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil