Sevan Rädda barnens vänföretag 2023

Foto Pressbild
Sevan är vänföretag till Rädda barnen under 2023 och vill därmed göra en konkret insats för att stödja organisationens viktiga arbete.

Sevan är Rädda barnens vänföretag 2023. Det innebär att vi stöttar Rädda Barnens arbete för att ge barn mat och medicin, möjlighet att gå i skolan och skydd mot våld och krig, skriver man i en pressrelease.

Rädda barnen är på plats i 118 länder och hjälper de barn som har det allra tuffast. Barn som lever på flykt från krig och katastrofer, barn som inte får sjukvård och medicin, barn som diskrimineras, barn som utsätts för våld och övergrepp och barn som inte får gå i skolan, påpekar Sevan.

Den kraftiga jordbävningen som drabbade sydöstra Turkiet och norra Syrien tidigare i vintras har orsakat enorm förödelse. Barn har förlorat sina hem och är utan skydd i vinterkylan. Jordbävningen är en av de värsta på 100 år. 

Allteftersom situationen stabiliseras kommer Rädda Barnen att fortsätta stötta familjer medan de försöker bygga upp sina liv igen, genom att säkra tillgången till sjukvård, säkra barns skolgång och skapa barnvänliga platser där barn får leka och chans att bearbeta det som hänt.För oss är det självklart att stötta Rädda Barnens arbete, avslutar Sevan med uppmaningen att ”Tillsammans ger vi barn en trygg uppväxt och en ljusare framtid”.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil