SHAKE-IT MIXER® GREAT DRINKS, NATURAL FLAVOURS!

Efter braksuccén med sommarens hetaste smak RHUBARB så lanseras nu PASSION FRUIT; ännu en vinnande smak från SHAKE-IT MIXER®!

från SHAKE-IT MIXER®!

Shake-It Mixer® ger hyllan ett rejält premiumlyft och driver stort värde och nya konsumenter till kategorin – alkoholfritt ökar och mocktails serveras numera till samma priser som cocktails på krogen. Den heta gin- & tonictrenden driver nyfikna och kräsna konsumenter som söker en twist till sina favoritdrinkar.

”Mixology” är trendigt och Shake-It Mixer® inspirerar till kreativitet. Produkterna är lätta att använda och innehållet höjer den enklaste drinken till en ny nivå. Ta på den kreativa hatten och skapa eleganta och läckra drinkar med eller utan alkohol.

På etiketten finns tips på en riktigt god klassisk signaturdrink för varje smak!

Produkterna tillverkas i Köpenhamn av branschledande experter och består av fräscha, klassiskt moderna cocktailmixers med naturliga ingredienser från frukter, grönsaker och växter med högt juiceinnehåll. Våra premiummixers möter det ökande experimentella intresset hos konsumenten.

Shake-It Mixer® lämpar sig även utmärkt som smaksättare i frostings, smoothies, milkshakes, bål, lemonader och desserter som tex. pannacotta, eller varför inte piffa upp ett stilla eller kolsyrat vatten.

Serien finns i följande nio klassiska smaker:

NY! PASSION FRUIT; ger en fräsch, naturligt tropisk touch. Signaturdrink: Passion Fruit Martini

LIME; sötsyrlig, bitterljuv klassiker med tydlig smak av limezest – denna favorit passar till mycket!

MANGO; solmogen, tropiskt fruktig och ljuvligt läcker – storsäljare, helt naturlig

RHUBARB; sötsyrlig smak från det pikanta rabarberskalet, årets stora favorit till många drinkar

GRENADINE; en klassiker med intensiv färg, ger det rätta stinget!

STRAWBERRY; vuxen fyllig smak av mogna jordgubbar, läckert i bål och mycket annat

BLUE CURACAO; smaksatt med apelsinskal med en härlig djup kulör för tropiska drinkar

COFFEE; underbar fyllig smak av rostade kaffebönor, söta toner av choklad och vanilj

SUGAR CANE; sockerlag med rörsocker, baskomponenten som ger den där extra dimensionen!

Shake-It Mixer® representeras i butik av NextStore

[email protected] 070-548 23 00

Shake-It Mixer® distribueras av Flaivy.com

Flaivy finns även hos Stockfiller.

500 ml / flaska, rek. 99,00 kr

Recept och inspiration:

#shakeitmixer

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Kunderna rasar mot Kellogg’s

Kellogg’s, känd för sina populära frukostflingor som Froot Loops och Frosties, har hamnat i en storm av kritik efter ett kontroversiellt uttalande från deras VD, Gary Pilnick. Uttalandet, som gjordes under en intervju med amerikanska CNBC, har fått kunder att reagera starkt.

Ingen ljusning i sikte enligt UC

Konkurser fortsätter att öka, och enligt experter syns ingen ljusning i sikte. Affärs- och kreditinformationsföretaget UC rapporterar att situationen är den värsta på över ett decennium för vissa branscher.

Levererar mat med drönare

En Ica Nära-butik har inlett ett pilotprojekt där man testar hemleverans med drönare till kunderna, som enligt en enkätundersökning är efterfrågat. Kundens erfarenhet beskrivs som ”oväntat smidig”.

440 miljoner kronor till Arlabönder

Arlabönder runt om i Sverige kommer att dela på en utdelning på cirka 440 miljoner kronor som en del av den efterlikvid som beslutades av Arlas högsta beslutande organ. Det totala beloppet för hela Arlas nordiska mjölkbönder är cirka 270 miljoner euro.

Ökar ersättningen till norrländska mjölkbönder

Från och med den 1 mars 2024 höjer Norrmejerier ersättningen för mjölkråvara med 30 öre. Beslutet välkomnas av både mjölkbönder och företagsledningen som ser det som ett nödvändigt steg med tanke på de utmaningar som mjölkbönderna i Norrland står inför.

Premiär för två nya Snabbgross Club

Den 29 februari slår Axfoods restauranggrossist Snabbgross upp portarna för två nya butiker i det medlemsbaserade konceptet Snabbgross Club, denna gång i Luleå och Västerås. Detta innebär att nu totalt nio butiker i Sverige erbjuder unika restaurangvaror och stora förpackningar till låga priser för både företags- och privatkunder.

Svenskt nej till CSDDD: En besvikelse

Idag stod det klart att EU-medlemsstaterna inte kunde enas om EU-direktivet om företags ansvar för mänskliga rättigheter och miljö, CSDDD. Vid mötet i COREPER blev det tydligt att det inte fanns någon majoritet bakom förslaget, och enligt uppgifter var Sverige det enda landet som planerade att rösta nej.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil