Skapar samarbete för matdistribution

Ali Ghoce, vd och grundare för Gordon Delivery och Mylla.se | Foto Pressbild/Kollage
Mylla.se och Gordon Delivery inleder ett samarbete för att hitta nya vägar att på ett enklare och smidigare sätt nå ut med småskaliga matproducenters varor.

– Till skillnad från andra last mile-aktörer når Gordon Delivery nio miljoner invånare i Sverige med en obruten kylkedja, vi levererar dagligen hem mat till kunder i både stad och landsbygd. Här såg vi tillsammans med Mylla gemensamma möjligheter att göra vår last mile till Myllas first mile, där våra förare passar på att hämta upp lokalproducerade produkter längs med rutterna samtidigt som de utför sina leveranser, säger Ali Ghoce, vd och grundare för Gordon Delivery, i ett pressmeddelande.På detta sätt kommer varor som säljs via Myllas marknadsplats från gårdar, slakterier och mejerier till Myllas terminal i Malmö. 
Den ligger granne med Gordons terminal. Varorna kan då lagerhållas, plockas och packas för att lastas på Gordons bilar och levereras.

– Med vår nya lösning kan vi erbjuda en nationell lösning för effektiv samdistribution av småskaligt producerade livsmedel, som öppnar upp en helt ny marknad för svenska bönder och odlare. Samtidigt tillgängliggör vi ett lokalproducerat utbud som verkligen efterfrågas av konsumenterna, säger Jens Thulin, medgrundare för Mylla och lantbrukare på Vismarlövsgården, i pressmeddelandet.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil