Sommardekorerar sina produkter

Så ser det ut i sommar med Lambis och Tentos sommardekor | Foto: Pressbild
Lambi och Tento sommardekorerar sina produkter och vill bidra till en somrig känsla nu när vädret gör sitt för att åstadkomma samma sak.

Metsä Tissues varumärken Lambi och Tentos sommardekorerade mjukpapper har kommit till butikerna i Norden, Baltikum och östra Centraleuropa, meddelar företaget.
Säsongsprodukter har varit en konsumentfavorit i många år. De ger en somrig känsla i badrum och kök, och dessutom tillförlitlig kvalitet och mjukhet, anser man.

Lambi och Tentos sommarprodukter är dekorerade med lekfulla fjärilar och sommarblommor, som kompletterar produkternas mjukhet. 
Lambi och Tentos mjukpapper produceras hållbart i hela värdekedjan: från råvarorna som kommer från hållbart skötta nordiska skogar där mångfalden bevaras, till slutprodukter med hög kvalitet för daglig hygien.

Detta påpekar företaget och tillägger värdet i att den aktuella sommardekorationen på produkterna ger glädje och det lilla extra i vardagen.
Produkterna finns i butik under en inte exakt avgränsad sommarsäsong.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Satsar på camping och festival i sommar

Det smarta märket Stacky´s åker på turné i sommar och sätter upp ett stort antal campingplatser och festivaler som hållplatser på resan genom landet.

Solen, sangria och stränder lockar oss

Sol, sangria, stränder lockar oss när vi funderar på ett annat land att jobba ifrån. Inte konstigt att etta blir ett land på ”S”, alltså Spanien.

Greenfood initierar samarbete med Bower

Greenfood ska öka återvinningen med hjälp av Bower. Återvinningsappen ska göra att fler av Greenfoods förpackningar återvinns, hoppas parterna.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil