[bsa_pro_ad_space id=3 delay=7]

Stacky´s rekryterar försäljningschef

Växtbaserade Stacky´s växer och har nu anställt Mårten Göthberg som försäljningschef för att stå i spetsen för den fortsatta tillväxten för företaget.

Stacky’s är mat gjord på svenska råvaror, helt växtbaserat och utan att imitera kött, om vi ska låna ur företagets egen sammanfattning. 
Sedan lanseringen för knappt ett år sedan har Stacky’s vuxit och tar nu nästa steg genom att anställa Mårten Göthberg som försäljningschef.

Stacky’s säljs idag på ett antal restauranger runtom i Sverige. Försäljning sker även direkt till konsument genom den egna webbshopen. 
Nu satsar bolaget på att öka antalet återförsäljare och kunder, vilket blir en uppgift för Mårten Göthberg som försäljningschef, skriver företaget i ett pressmeddelande.

– Under hösten kommer vi att växla upp med ytterligare försäljningskanaler och en bredare portfölj av produkter. Vi är därför glada över att ha Mårten ombord med all hans erfarenhet och kunskap, säger Stefan Olsson, medgrundare och vd för Agentvegan som står bakom Stacky’s.

Mårten stärker framför allt upp Stacky’s på säljsidan men tillför också erfarenhet inom produktion och struktur när verksamheten skalas upp. 
Efter åren i IT-branschen ser Mårten fram emot att åter arbeta med mat igen – något som passar den matintresserade gotlänningen med krögarbakgrund perfekt.

– Det är kul att vara tillbaka i matsfären och jag ser fram emot att ta med mig mina tidigare erfarenheter in i Stacky’s och de projekt som ligger framför oss. Mitt fokus kommer ligga på att säkra volymhöjande affärer och säkerställa att fler restauranger både inom den privata och offentliga sektorn kan sätta Stacky’s på menyn, säger Mårten Göthberg. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

[bsa_pro_ad_space id=4 delay=7]

[bsa_pro_ad_space id=1 delay=7]

Västkustägg förvärvar Väst Ägg AB

Stjärnägg AB, en av Sveriges främsta leverantörer av ägg, tillkännager stolt att deras delägare, Västkustägg, har förvärvat Väst Ägg AB, tidigare känt som Lilluns Ägg. Denna strategiska expansion förväntas stärka deras kapacitet att leverera ägg av högsta kvalitet till butiker över hela landet.

Olivoljepriserna skjuter i höjden

Den senaste tiden har olivoljepriserna fortsatt att skjuta i höjden till följd av torkan som härjar i södra Europa. Enligt Ulf Mazur, vd och grundare av Matpriskollen, har priserna ökat med hela 5 procent under februari och en imponerande 40 procent på årsbasis.

Leder vägen för jämställdhet i näringslivet

En färsk undersökning utförd av Svensk Kooperation visar på en betydande skillnad i jämställdhetsarbetet mellan kooperativt ägda företag och börsbolag. Med Internationella kvinnodagen i sikte ger resultaten en inblick i hur olika typer av företag hanterar könsrepresentationen i sina ledande positioner.

Sex procent lägre konsumtion 2020

Konsekvenser för försäljning till minderåriga

När det kommer till Systembolaget är ålderskontroll av högsta prioritet. Att säkerställa att ingen under 20 år får köpa alkohol är en central del av deras arbete för att främja ansvarsfull konsumtion. Men vad händer om en misstag inträffar och alkohol säljs till en minderårig?

Kunderna rasar mot Kellogg’s

Kellogg’s, känd för sina populära frukostflingor som Froot Loops och Frosties, har hamnat i en storm av kritik efter ett kontroversiellt uttalande från deras VD, Gary Pilnick. Uttalandet, som gjordes under en intervju med amerikanska CNBC, har fått kunder att reagera starkt.

Ingen ljusning i sikte enligt UC

Konkurser fortsätter att öka, och enligt experter syns ingen ljusning i sikte. Affärs- och kreditinformationsföretaget UC rapporterar att situationen är den värsta på över ett decennium för vissa branscher.

Levererar mat med drönare

En Ica Nära-butik har inlett ett pilotprojekt där man testar hemleverans med drönare till kunderna, som enligt en enkätundersökning är efterfrågat. Kundens erfarenhet beskrivs som ”oväntat smidig”.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil