Stacky´s rekryterar försäljningschef

Växtbaserade Stacky´s växer och har nu anställt Mårten Göthberg som försäljningschef för att stå i spetsen för den fortsatta tillväxten för företaget.

Stacky’s är mat gjord på svenska råvaror, helt växtbaserat och utan att imitera kött, om vi ska låna ur företagets egen sammanfattning. 
Sedan lanseringen för knappt ett år sedan har Stacky’s vuxit och tar nu nästa steg genom att anställa Mårten Göthberg som försäljningschef.

Stacky’s säljs idag på ett antal restauranger runtom i Sverige. Försäljning sker även direkt till konsument genom den egna webbshopen. 
Nu satsar bolaget på att öka antalet återförsäljare och kunder, vilket blir en uppgift för Mårten Göthberg som försäljningschef, skriver företaget i ett pressmeddelande.

– Under hösten kommer vi att växla upp med ytterligare försäljningskanaler och en bredare portfölj av produkter. Vi är därför glada över att ha Mårten ombord med all hans erfarenhet och kunskap, säger Stefan Olsson, medgrundare och vd för Agentvegan som står bakom Stacky’s.

Mårten stärker framför allt upp Stacky’s på säljsidan men tillför också erfarenhet inom produktion och struktur när verksamheten skalas upp. 
Efter åren i IT-branschen ser Mårten fram emot att åter arbeta med mat igen – något som passar den matintresserade gotlänningen med krögarbakgrund perfekt.

– Det är kul att vara tillbaka i matsfären och jag ser fram emot att ta med mig mina tidigare erfarenheter in i Stacky’s och de projekt som ligger framför oss. Mitt fokus kommer ligga på att säkra volymhöjande affärer och säkerställa att fler restauranger både inom den privata och offentliga sektorn kan sätta Stacky’s på menyn, säger Mårten Göthberg. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil