Stärker satsningen på svenskt kött

Lars Appelqvist VD Scan Sverige AB | Foto Pressbild
Scan Sverige AB tar nu stora steg mot att maximera fördelarna med svenskt och lokalproducerat kött genom en strategisk omstrukturering. Detta inkluderar en sammanslagning och förstärkning av den kommersiella och inköpsorganisationen, vilket syftar till att öka handlingskraften, flexibiliteten och effektiviteten.

Lars Appelqvist, VD på Scan Sverige AB, betonar betydelsen av denna omstrukturering för att accelerera satsningen på svenskt kött och främja ett mer livskraftigt lantbruk. Genom att samla den kommersiella organisationen under en gemensam avdelning, inklusive Retail, Food Service, Marknad och Kategori, under ledning av Maria Dundeberg, strävar företaget efter att arbeta mer effektivt och resurssmart för att kunna möta marknadens behov på ett mer dynamiskt sätt.

Maria Dundeberg, VP Commercial på Scan Sverige AB, framhåller vikten av att ha en enhetlig och kundfokuserad kommersiell organisation för att kunna agera snabbt och flexibelt i en snabbt föränderlig marknad. Genom att samla all kompetens under ett tak kan företaget vara mer lyhörda för kundernas och konsumenternas behov.

För att ytterligare stärka samarbetet med leverantörer och möta de utmaningar som den föränderliga omvärlden innebär, samlas även Scan Sveriges inköpsorganisation i en gemensam avdelning. Torbjörn Lithell, VP Procurement på Scan Sverige AB, understryker vikten av detta samarbete för att säkerställa en framtidssäkrad svensk lantbruk och livsmedelsproduktion.

Denna omstrukturering positionerar Scan Sverige AB för att fortsätta sin ledande roll inom svensk köttproduktion och främja en mer hållbar och effektiv livsmedelsindustri.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil