START Firar 50 år Med Smaknyheter

Foto Pressbild
Svenska frukostfavoriten START, som varit en grundläggande del av nationella morgonrutiner i 50 år, firar sitt jubileum genom att introducera tre nya lockande smaker: Crazelnut Crunch, Raspberrylicious Pie och Choc-Go Bananas. Produkterna kommer finnas tillgängliga i dagligvaruhandeln från vecka 3.

START, det älskade varumärket som varit en pålitlig följeslagare vid svenska frukostbord sedan 1974, jubilerar nu stolt 50 år. För att hylla detta imponerande jubileum introducerar START tre nya smaker: Crazelnut Crunch, Raspberrylicious Pie och Choc-Go Bananas. Dessa smaker är en hyllning till barndomsminnen och är fyllda med oemotståndlig smak.

Sedan START först lanserades på 70-talet har mycket förändrats. Från dominerande musik av ABBA och Björn Skifs till matkreationer som smörgåstårta och flygande Jakob, har START varit en konstant följeslagare runt frukostbordet. Med smaker som Crazelnut Crunch, Raspberrylicious Pie och Choc-Go Bananas vill START fortsätta skapa varaktiga minnen. STARTs nya smaker tillverkas lokalt i Järna och använder solmogen havre från svenska gårdar. Havren rostas varsamt i ugn, vilket ger produkterna den unika och knapriga smaken som START är känt för.

Emma Akterin, Produktutvecklare på Lantmännen Cerealia, betonar vikten av att skapa smaker som utmärker sig och erbjuder det lilla extra. De tre nya varianterna, Crazelnut Crunch, Raspberrylicious Pie och Choc-Go Bananas, är designade för att vara riktiga smakexplosioner.

Granola har på senare år blivit en favorit på svenska frukostbord. Som det ledande granolavarumärket på marknaden strävar START inte bara efter att vara en frukostfavorit utan även ett mellanmål eller snacks att njuta av i TV-soffan.

De Nya Smakerna
1. Crazelnut Crunch
Crazelnut Crunch kombinerar härlig smak av nöt och choklad. En blandning av hasselnötter, kakao, browniefudge-kulor och nougatfluff ger denna variant en oemotståndlig smak.

2. Raspberrylicious Pie
Raspberrylicious Pie erbjuder en läcker smak av hallonpaj. Blandningen innehåller frystorkade hallon, hallonfudge-bitar och vit toffee fudge för att skapa en smakrik upplevelse.

3. Choc-Go Bananas
Choc-Go Bananas förenar choklad och banans smaker. En blandning av frystorkade bananbitar, bananfudge, kakao och browniefudge-kulor ger en fantastisk smakupplevelse.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil